Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv GVC tv 5115b

Postări Recomandate

buna seara.acest tv are 2 probleme dupa 15 ani de functionare...1) cind aprinzi tv intra direct AV dar nu un canal normal...va rog sa ma ajutati sa gasesc menu service poate e de acolo 2)pe cablu in search chanel in loc sa se opreasca cautarea pe pozitia optima de vizionare a canalului atit ca imagine cit si sunet se opreste un pic dupa si astel sigla canalului este distorsionata si cind apare ceva traducere scrisa birie...cred ca e ceva legat de bobine din calea comuna....orice idee e binevenita.multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

momentan nu sunt linga el dar am retinut ca se aseamana mult cu kokusai avind in secundar cuplul but 11af si sa1013.domnul marginenu va rog mult dac atot sunteti conectat sa va intreb in cazul unui chassi schneider tv8 din ce componente este alcatuit circuitul CAF?ptr ca dupa un timp dispare canalul si apare un fel de imagine in AV.ramin indatorat.

Link spre comentariu

buna dimineata.pe chassi am gasit montate urmatoarele toshiba tmp47c434an si toshiba ta8759bn.poate reusim sa individualizam chassiul.va multumesc

Alooooo ! TMP-ul ala are si el o terminatie ( sufix )Are si un baleiaj vertical si o cale comuna ,un final audio ,o sursa .Care sant circuitele ?Si mai vrei sa-l individualizam........ :smt044 :smt044 Ia vezi ce scrie aici:viewtopic.php?f=17&t=12666
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări