cosyty Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 salut as avea si eu nevoie de niste ajutor cu tb6560 adica schema la pcb ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Daca dadeai o simpla cautare pe forum, gaseai tot ce te interesa. Altfel trebuie sa astepti sa caute altcineva si sa-ti raspunda.Uite aici viewtopic.php?f=195&t=55432 Link spre comentariu
cosyty Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 lam vazut dar nu stiu cu ce program sa le deschid (sunt .sch si .brl) Link spre comentariu
davidut5 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Se descid cu EAGLE Layout Editor Link spre comentariu
cosyty Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 salut am gasit driveru asta pe net e bun? Link spre comentariu
visinica Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 e foarte bune AHQare 3.5A si nu trebuie diode la iesireeventual poti pune optocuploare la intraresucces Link spre comentariu
cosyty Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 acum ca am lamurito pe asta am o intrebare (din nou) ce interfata cu portul paralel pot folosi (ar fi bune niste scheme dak aveti) Link spre comentariu
Margean Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 uite una mai frumusica http://www.esteca55.com.ar/proye-interfazsggtav.html gasesti descarcarea in josul paginii Link spre comentariu
cosyty Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 mam uitat peste scheme si mai am cateva dileme:1. ce valoare au rezistentele?2. ce tip de relee sa folosesc? Link spre comentariu
Margean Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Cam acest fel de releu , chiar daca este la 5V si nu la 6V, merge perfect ! http://www.adelaida.ro/product_info.php ... s_id=12021 La rezistente vad ca a schimbat intre timp si a pus de 560R, probabil pentru a lungii viata ledurilor, iar rezistenta sir a ramas la fel de 4k7R. La rezistentele de la leduri ai la alegere intre 330R si 560R, in functie si de ledurile pe care le ai, sau le cumperi ! Link spre comentariu
visinica Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 uitate si la http://www.pminmo.com poate gasesti ceva care iti place este si pt paralel Link spre comentariu
cosyty Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 vai de capul meu nu imi dau seama exact interfata este pentru 3 axe sau pentru 4si cum pot face conectica cu driveru de mai sus? Link spre comentariu
znecula Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Driverul tau este doar pentru un motor.La interfetele de mai sus, (3 sau 4 axe) legi 3 sau 4 astfel de drivere.Spune la care interfata te-ai hotarat si noi spunem exact cum faci conexiunile.Stima. Link spre comentariu
Margean Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Daca este interfata recomandata de mine ,atunci ai iesiri pentru motoare pe conectorii de la 2 la 9, si anume :2 si 3 - primul controller (si motor)4 si 5 - al doilea controller (si motor)6 si 7 - al treilea controller (si motor)8 si 9 - al patrulea controller (si motor)5V out - este pentru alimentarea controller-elor.Intrarile in relee sunt pe pinii 1 ; 14 ; 16 ; 17 , iar iesirile releelor sunt pe 220V si le poti folosi la comanda frezei, comanda unui aspirator , sau a unui bec . Pinii 10 ; 11; 12; 13, pot fi folosite la intrerile "limit switches" (limitatoarele de capat)Daca ai optat pentru alta interfata ,pune o poza cu ea ,si o sa te ajutam cat putem Link spre comentariu
glide Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 ce-am gasit eu destule de bine facut, adica totul pe o placa si e doar pe o fata, intrerupatoarele pt curent (25/50/75/100%) si microstep (1/2, 1/4, 1/8 si 1/16 daca nu ma insel) puse la indemana, trasee proiectate destul de bine doar ca nu are optocuploare asa ca ar fi indicat sa adugi asa ceva...am adugat 2 poze cu driverul gata si arhiva cu cablajul in eagle, nu am de unde sa stiu cum merge eu asta am gasit pe net mai bunicel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum