Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare difuzor

dety76

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dety76

8

• zal

2

• ex.escu

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Parametri TS nu cred ca o sa gasesti, pare a fi recuperat din vreo boxa ceva. Oricum par un difuzor de mid-bass, ramane sa vezi tu cum se aude.Nu ramane decat sa incerci o cutie la plezneala, incearca prima data o incinta inchisa de 20litri, eventual faci ulterior port bass-reflex daca in incinta inchisa nu suna bine.

Link spre comentariu

Este un difuzor grundig. Am si eu patru bucati pe care le-am recuperat din doua boxe active pe compresie de aproximativ 44 de litri fiecare. Seamana cu ce ai tu dar piesa polara din spate este putin diferita.

Link spre comentariu

Daca puteti sa inlocuiti materialul textil deteriorat cu ceva asemanator, ar fi bine pentru difuzor-Grundig folosea materialul pe post de "rezistenta acustica".

Link spre comentariu

De fapt era ptr protejarea părţilor mobile, boxele fiind umplute cu vată de sticlă. Sînt şi difuri identice fără pînza aia. Chiar azi am studiat cîteva perechi la cineva.

Link spre comentariu

Pentru reducerea lui Xmax la Frez.se folosea materialul textil (prin el treceau oricum particulele rezultate in urma deteriorarii matrialului fonoabsorbant),panou intern "rezistenta acustica",sau mai cunoscutul "Variovent".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări