Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau un sfat!

Vizitator bilutza

Postări Recomandate

Vizitator bilutza

Mi-am legat sistemul 5.1 la placa de sunet prin 2 splitere (1 jack-2RCA) deoarece numai pe un canal imi merg toti 5 sateliti.As vrea sa stiu daca legand toate 3 firele intr-un singur punct in placa de sunet imi scade calitatea sau semnalul boxelor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• cristi_ozana

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Inseamna ca nu aveti placa de sunet 5.1...evident ca scade calitatea ingrozitor, sistemul ala 5.1 nu-si mai are rostul fara placa de sunet 5.1 si semnal 5.1(filme cu sunet AC3 sau jocuri cu sunet multicanal). O placa de sunet pe PCI 5.1 costa de la 35 de lei, si va schimba total "atmosfera"-fireste, daca cele 6 boxisoare sunt amplasate corespunzator.

Link spre comentariu
Vizitator bilutza

am placa de sunet 5.1. I-am instalat driver tot...dar:nu mi se aude nimic pe internet(gen Youtube) sau in Winamp,desi cand fac testul in programul de la placa de sunet mi se aud toti 5 sateliti si subwooferul.Este bifat pe 5.1 dar degeaba.

Link spre comentariu

am placa de sunet 5.1. I-am instalat driver tot...dar:nu mi se aude nimic pe internet(gen Youtube) sau in Winamp,desi cand fac testul in programul de la placa de sunet mi se aud toti 5 sateliti si subwooferul.Este bifat pe 5.1 dar degeaba.

Degeaba ai bifat 5.1 daca nu ai 3 cabluri stereo RCA - Jack pentru a avea semnal pe fiecare canal. Cum crezi tu ca primeste semnal sistemul.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări