sandugeorge316 Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Ceva rezultate finale?Nu ne-ai mai tinut la curent cu proiectul. Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 salutnu am uitat de topic dar nu prea am mai avut chef si timp de elemai am de lucru la un alt proiect al unui prieten si trebuie sa mai ramana si timp de distractie acum cat e vremeala cele din topic situatia este cam asa:vopseaua si-a pierdut destul de mult din luciu si a devenit cam semilucioasa si nu mai este ce vroiam initialtrebuie sa fac niste incercari cu o vopsea auto monocomponent,ca e mai ieftina(cu lac si intaritor one in all) sau peste cea actuala sa dau cu lac.O sa mai scriu in topic apoi,ca discutiile trebuiau sa fie mai spre partea tehnica,nu vopsitorie sau tamplarie icon_jook Link spre comentariu
cristian2009 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 As avea o intrebare pt cunoscatori sau pt cei cu experienta in domeniu: Este adevarat ca boxele de podea, cele de tip coloana, ofera un raspuns mai bun la frecvente joase decat cele "normale" mai mici ca inaltime ? Link spre comentariu
CBI Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 nu este adevaratdesi nu inteleg legatura cu acest topic,parerea mea ar fi urmatoarea:ce se obtine in final depinde de tipul incintei,de wofer/-rele folosite si de implementarea constructoruluisunt wofere mici care coboara mai bine ca altele mari in cutii mici ,dar si la sensibilitate mai mica.Inaltimea nu are legatura directa cu extensia in joase,ci volumul intern.O cutie subtirica si inalta este de preferat mai mult dpdv estetic,dar nu oferta nici un avantaj important fata de una lata si mai putin adanca,de ex Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2011 am gasit in targ niste transformatoare de curent industriale,nu stiu exact la ce se foloseau,au fost bagate intr-o carcasa alba de plastic nituita sectiunea miezului are 50mm x 10mm si dupa cum se vede au un singur strat de bobinaj cu 1,5mm, cam 11mh si rcc cam pe la 0,1ohmi si ceva ma gandesc sa mai scot cateva spire sa torn ceva pe ele sa nu mai se miste spirele si sa le folosesc la bobina mare din serie cu woferul,eu nu vad nici o problema ceva pareri ? sa scap asa usor si de data asta? niste poze Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Trage-le o masuratoare de impedanta cu limp sau ce ai la indemana.Vezi cat de mult variaza inductanta cu frecventa. DAca n-ai variatii imense merg.Ce-i naspa e ca miezul e inchis si din cate vad intrefier n-are. Deci zona de tranzitie intre regim liniar si saturat e mica, trecerea e brusca.Dar chestia asta nu prea ai cum sa o afli decat facand niste teste in zonele in care tensiunea pe bobina e mare(in jurul taierii).Un test simplist ar fi sa pui 6ohmi serie bobina si sa ii dai sa sune la amplif pe sinus. Urci tensiunea data de amplif pana cand vezi ca brusc curentul o ia razna chiar daca tensiunea nu a crescut mult.Acolo esti deja in saturatie.Ce pot spune sigur de pe acum e ca daca stai sub 20W sigur nu saturezi miezurile alea, iar ca Rdc esti serif. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 18, 2015 Partajează Postat Iunie 18, 2015 Am trecut zilele astea pe la CBI, sa ii vad munca. Pot sa spun ca am ramas placut surprins, sunetul incintelor fiind f echilibrat si demn de lauda. Asa la prima auditie nu am ce cusur sa le gasesc. Si cand ma gandesc ca prin 2008 ne chinuiam amandoi sa facem sa sune niste sifoniere echipate cu bm12cxa sau alte difuzoare de carciuma. Cum trece vremea... Pun si eu o poza: Mai erau si niste audaxuri, modele vintage, dar din pacate nefinalizate pt o auditie ca la carte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum