Yoshiro Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Cu alta ocazie zilele astea ca s-a incalzit incerc sa 'vars' niste vopsea cauciucata prin ele ,nu ma astept la schimbari substantiale,apoi prind materialul definitv pe pereticand or sa fie gata de auditii anunt.Ce iese ce nu iese,sunt bune si alte pareri avizate ,altele decat ale meleEu am folosit la interior insonorizant de masina. Rezultatul mi se pare mai bun ca placile de bitum si ajuta si etansarea. Link spre comentariu
CBI Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 pai si eu cred ca tot aia am folosit vanzatorii nu prea stiu care e diferenta intre antifon sau insonorizant (iar pe cutii scrie mare vopsea auto cauciucata ).Am aflat ca este si necauciucataera autovopant de la policolor f bun,dar cand m-am trezit eu era deja sistata productia asa ca am gasit alt inlocuitor dupa ceva citeala de forumuri,de la Sprint,extrabody sau ceva de genul.Tot asa 'vopsea' concentrata pe baza de rasini bitum si cauciuc etc etc.Desi sunt duble la pret fata de cele ordinare,am inteles ca sunt mult mai bune calitativ ,de la toti cu care am discutatEtansare nu mai e nevoie ca am dat cu siringa cu aracet gros pe la muchii.Ce regret e ca n-am facut lucrarea inainte sa lipesc spatele ,o sa fie greu acum cu mirosu si intepenit acolo in gaura cu pensula si becul(nu e ca si cum as fi si eu vreun fotomodel ),plus ca trebuie sa lucrez cu grija...Tu ai destula experinta in domeniu,dupa parerea ta,s-a meritat mozolul? Link spre comentariu
Yoshiro Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Eu zic ca da, oricum un efect negativ e improbabil. Constatarile anterioare arata o scadere in pierderile cutiei. Am si eu ceva in lucru si am sa incerc sa determin ce si cum. Daca mai ai una din cutii fara vopseaua aplicata poti face niste teste. O metoda e descrisa de Small in partea a 4-a a lucrarii "Vented-Box Loudspeaker Systems". Din graficul de impedanta poti macar vizualiza daca si cum se modifica Qa, Ql, Qp. Link spre comentariu
CBI Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 am gasit cu usurinta lucrarea pe diyaudioam vazut ca sunt doar niste calcule de facut,sper ca aia sa fie totdaca o sa mearga rpd testul si obtin date clare,o sa scriu si eu rezultatele Link spre comentariu
Yoshiro Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Da sunt niste calcule, se fac niste aproximari dar decat nimic macar sa putem ajunge la o concluzie. Link spre comentariu
Vizitator Angel Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Salutare, as vrea sa-mi dai si mie detalii despre bobinele de la filtrul din foto.nr de spire la toate 3 bobinele.Multumesc.... Link spre comentariu
CBI Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Salutare, as vrea sa-mi dai si mie detalii despre bobinele de la filtrul din foto.nr de spire la toate 3 bobinele.Multumesc....?? vezi ca poate ai gresit topicul,nu sunt mama omidafiltrul ala pare de la boxele lui ahegyes,afla valorile la bobine si apoi incerci cu un calculator dala de pe net sa aflii nr de spire si dimensiunile mosorului in fctie de ce sarma ai.Dar daca vrei sa reproduci acel proiect,iti recomand cu caldura sa incerci sa masori valorile reale cu aparat de masura.Intrebarea ta in momentul asta este chiar de baraj! dar daca ai alte difuzoare te uiti degeaba la aspectul exterior,nu iti foloseste la nimic. Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Salutare, as vrea sa-mi dai si mie detalii despre bobinele de la filtrul din foto.nr de spire la toate 3 bobinele.Multumesc....Da, proiectul din imagine imi apartine. Nu stiu cate spire au bobinele pt. ca au fost cumparate. Sunt bobine de fabrica de la producatorul Jantzen audio. Valorile bobinelor precum si schema filtrului o regasesti tot acolo de unde ai luat si poza de mai sus. Link spre comentariu
CBI Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 yoshiro vin cu vesti proaste spre rusinea mea nu am mai avut rabdare si chef sa fac testelem-am mozolit ca purcelul si tot prin jurul meu,inclusiv vopseaua boxei... ,m-am drogat de la miros si chiar nu am mai avut chef de la oboseala sa le mai curat sa le car la loc sa montez totul in ele...le-am facut pe-amandoua si acum astept sa se usuce tot ce pot aduce sunt impresii,daca or sa fiept ca am bagat cate o cutie de 3,5kg in fiecare boxa la pensula si mi-am julit mainile prin ranforsari(nu a ajuns una singura la amandoua) si cand am scos-o pe prima sa o aduc pe celalata am ciocanit-o putin si tot asa subtire,sus in frecventa suna in zonele mai mari(desi am insistat in acele zone cu strat mai gros)in rau nu are ce sa schimbe,ai dreptate aici,sa vedem daca in bine si se meritaoricum un lucru e sigur,operatiunea asta trebuie facuta inainte de montarea ultimului perete Link spre comentariu
Yoshiro Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 nu-i bai, am sa fac eu niste determinari cand ajung la etapa aia. eu aplic insonorizantul cu pistolul si iese ca si textura ca o coaja de portocala. Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2011 una bucata cazan ,baza si masca done.Atat se poate cu sapuniera asta in conditii de lumina slaba.Ba iese vanat,ba roz niciodata visiniu si cu focus.. Urmeaza reechiparea cu maruntaiele.O sa repun si graficele la loc cand o sa am timp,am avut ceva pbme cu contul gmail si toate serviciile asociate lui(inclusiv pozele de pe picasa) s-au busit :cry: Link spre comentariu
felixx Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Arata bine pe afara..... ...mai putin unghiul ascutit la masca de protectie....design a la m.p. Link spre comentariu
player4 Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 impecabila finisarea exterioara! Felicitari!! Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Fain fain, arata foarte bine. Imi plac culorile si reply-ul lui Felixx PS. Acum mi-am amintit si vad ca nu m-am tinut de promisiune in legatura cu insonorizantul la interior... dar mai bine mai tarziu decat niciodata... voi reveni cu date. Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2011 va multumescstiti cum e vorba,in realitate arata mai bine,DAR,se putea si mai bine (adica dupa ce vezi o boxa de varf de brand ...)oricum,este acceptabil din multe pdv.Fondurile alocate nu au fost prea mari pt acest proiect pt ca nu am stiut ce o sa iasa,asa ca am folosit email alchidic lucios la cutie din market dar cu urmatoarea ocazie o sa fac rost de niste vopsea auto de calitate si un compresor ca am facut muschi :Dreferitor la unghiul vietii,nu e furaciune dupa marele explorator, nu ca ar fi ceva patentat .Am mai facut si acum vreo 6-7 ani,am mai vazut si pe la altii,ce pot sa zic,e destul de ok,spun asta dupa ce am incercat si alte modele.Acuma ca ne trezeste amintiri din vremurile de demult,este alta treaba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum