Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu (in devenire)

Vizitator sf117

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea si felicitari pentru atelierele voastre. Am fost cam ocupat in ultima vreme si nu am mai postat nimic. Ma chinuiesc de ceva vreme sa fac un RK la o freza FU 25 de Cugir si m-am cam incurcat la partea de electrica. Asadar, cat mai fac o pauza m-am gandit sa va prezint atelierul meu. In 1-2 zile o sa postez si cateva poze. Cele mai importante utilaje sunt: SN 320*1000, Freza Fu 25, masina de gaurit G 10 (cu coloana), fierastrau panglica pentru lemn (deocamdata e nefunctional sper sa il repar si sa pot taia si metal cu panza speciala) ...are diametru volantei de 600 mm, masina de rindeluit, polizor, cateva unelte electrice de mana, truse de chei, etc. Inca nu am un spatiu asa cum mi-as dori, dar cu timpul sper sa imi amenajez. Eu zic ca e onorabil pentru un contabil! Voi ce ziceti? :-)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mester strica

1

• mihaighe

1

• tommymd

1

Vizitator sf117

Atasez cateva poze...mai am mult de lucru, inclusiv la curatenie si reparat unele utilaje.[attachment=3]DSCN3754.JPG[/attachment][attachment=2]DSCN3756.JPG[/attachment][attachment=1]DSCN3777.JPG[/attachment][attachment=0]DSCN3652.JPG[/attachment]

Link spre comentariu

Atasez cateva poze...mai am mult de lucru, inclusiv la curatenie si reparat unele utilaje.

Pixurile si creioanele de contabilitate unde le tii?.Lasand gluma vad ca ai ceva masini unelte,bravo tie.
Link spre comentariu
Vizitator sf117

Multumesc! Daca eram asa pasionat de conta cat sunt de mecanica ajungeam departe. am putin timp pentru "surubarit" dar nu ma las. Am inceput sa ma descurc bine cu strungul. Ma chinuie freza ca nu ma pricep la electrica si nu reusesc sa o fac se se deplaseze pe axa OX. Poate ma ajuta cineva care se pricepe la cuplaje electromagnetice, contactori, etc.

Link spre comentariu

Ce pot sa zic,ca lumea,sincer te invidiez si eu(care sint in "vacanta mare")surubaresc tot timpul,cel mai tare sufar de lipsa strungului,dar vorba ceea,"n-am de gind sa mor repede si mai ales nu fara lupta".Felicitari imi place,cu pusul la punct,pina traiesti tot il pui la punct.O zi buna!!

Link spre comentariu

am si eu o problema si poate ma poti ajutala strung mai ai tabelul de filete? am si eu unul la fel de ceva timp si sunt sterse setarile si pasii de filete. daca le ai, le poti copia cumva si sa mile dai si mie?Iti urez spor la lucru!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări