leoncris Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Am un NOKIA 5300S de vreo 4 ani la care s-a jucat copilul "reusind" sa introduca de mai multe ori PIN eronat.Acum este blocat si-mi cere cod PUK. Nemaiavand cartela ...Sunt sanse de deblocare dupa IMEI ?Am inteles ca da.Mi-ar parea rau sa-l arunc mai ales ca de nici 3 luni am inlocuit display (50RON) dupa ce-si aflase obstescul ...Ma poate ajuta cineva?Multam anticipat ! Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Pai codul PUK cere cand blochezi cartela bagand de mai mult de 3 ori pin-ul gresit. Poate ai blocat codul de telefon. telefonul nu are nici o legatura cu codul puk. Poti sa-mi trimiti codul imei pe MP si o sa iti dau un cod de tel sa vedem daca merge. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Corect,SIM blocat.Cam asta sunt datele tel. :0021AA84C578Code : 0573907IMEI :354837/02/901304/9FCC ID :QTKRM-240IC: 661AD-RM240Type: RM-240Model : 6500s-1Multumiri pentru sprijin. Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 daca ai blocat simul dupa intorducerea de 10 pukuri gresite numai aveti cum sa il deblocati , luati legatura cu furnizorul de telefonie sa va dea alt sim cu acelasi numar Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Heiiii ,inca n-am introdus niciun PUK.Sunt doar curios daca se poate debloca SIM. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Si daca ratez PUK1,atunci ma prezint la Orange pentru PUK2.Dar merita incercat,nu ? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Sunati la Orange, le dati codul de pe cartela si va vor da codul PUK. Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 PUK2 E PT PIN2 , nu are legatura cu PIN 1cum a zis si ghimpe sunati la orange ca va da puk 1 Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Astept un raspuns de la MihaiGSM,daca nu merge...apelez la Orange.Curiozitate,deh ! Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Pai pana la urma ai sim-ul blocat sa inteleg? In cazul asta telefonul nu are nici o vina. Trebuie sa aflii puk-ul de la Orange sau sa mergi cu sim-ul la o reprezentanta sau dealer. de curiozitate incearca sa bagi alt sim in telefon ca sa eliminam cauza posibila a telefonului. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Corect , tel. Ok"Poti sa-mi trimiti codul imei pe MP si o sa iti dau un cod de tel sa vedem daca merge."IMEI transmis.Cum deblocam SIM? Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 simul nu se deblocheaza prin imei, doar unele tipuri de telefoanehai domnle ce e greu sa suni la 444 sau 411 , pana acuma aveai pukul Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Stimati colegi,PUKul l'am avut in aceeasi zi ca,doar nu stateam fara tel. Vroiam sa stiu daca exista un soft , ceva gen "generator" pentru deblocare SIM cum sunt cele pentru deblocare retea.Si apropo de retea : stie cineva cum se poate debloca din Connex in Orange un Sony Ericsson 250i ?Nu-i cine stie ce de capul lui ca tel. , dar este foarte plat si robust.Mi-ar placea sa-l activez in Orange ,ca tel de serviciu.Zi placuta tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum