Vizitator sorano Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 M-a bagat in boala .... nu pot nici cum sa instalez programele . I-am gasit fisa tehnica pe net si imi spune ca trebuie sa apas 2 butoane in acelasi timp. Am schimbat vreo 3 telecomenzi universwale si niciuna nu a mers. Am cumparat pana la urma una de pe net care e inlocuitoare si are acelasi aspect cu cea originala dar nici cu asta nu am reusit. Il dau de pamant ce sa fac cu el? Este vreo solutie ? trebuie sa cumpar neaparat telecomanda originala ca e vreo 200 roni (mai mult decat am dat pe televizor).... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 M-a bagat in boala .... nu pot nici cum sa instalez programele . I-am gasit fisa tehnica pe net si imi spune ca trebuie sa apas 2 butoane in acelasi timp. Am schimbat vreo 3 telecomenzi universwale si niciuna nu a mers. Am cumparat pana la urma una de pe net care e inlocuitoare si are acelasi aspect cu cea originala dar nici cu asta nu am reusit. Il dau de pamant ce sa fac cu el? Este vreo solutie ? trebuie sa cumpar neaparat telecomanda originala ca e vreo 200 roni (mai mult decat am dat pe televizor)....Daca este din cel care trebuie apasate doua taste deodata trebuie telecomanda Phlips cap rotund(e rotunda sus)si cele doua taste sunt cele mai de jos de pe telecomanda.Mai pot fi si alte probleme.Sa trebuiasca telecomanda cu tasta Install si atunci e alta treaba,sau chiar TVul sa fie blocat in hotel mode si atunci tyrebuie deblocat in prealabil. Link spre comentariu
Vizitator sorano Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Si cum se poate debloca ? Adica e vreo smecherie care o pot face eu sau trebuie sa merg la service specializat? Sigur e blocat ca la telecomanda functioneaza absolut toate butoanele Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Si cum se poate debloca ? Adica e vreo smecherie care o pot face eu sau trebuie sa merg la service specializat? Sigur e blocat ca la telecomanda functioneaza absolut toate butoaneleDaca nu sunteti de meserie mai bine la un service ,puteti face mai mult rau decat bine. Link spre comentariu
Vizitator sorano Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Multumesc de raspunsuri Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Originala are codul RC19002 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum