Vizitator diawndy Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Recunoaste cineva acest model de boxe? Link spre comentariu
nichishoru Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Recunoaste cineva acest model de boxe?Conform maestrului Borbilau aceste boxe sunt accesorii pentru un Walkman chinezesc stereo din anii 80. Mai multe informatii pe site-ul de mai jos:http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=7483 Link spre comentariu
Vizitator diawndy Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Recunoaste cineva acest model de boxe?cine e acest BORBILAU? El il are ca boxe rusesti de 6 w pe pro antic, nu chinezesti icon_axe icon_axe icon_axe Link spre comentariu
Selena Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Faceti cum stiti, dar va rog sa-i dati pace (respect) d-lui Borbilau, ca exagerati obsesiv cu criticile (exceptand radiourile chinezesti, puse totusi la "straine"), are o colectie interesanta si variata. Nu mai afisati antipatiile personale in public. Este vorba de difuzoare suplimentare pentru radiola (radio + picap) Estonia 2: http://www.rw6ase.narod.ru/000/rpl_s1/estonija2.html Link spre comentariu
Vizitator diawndy Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Faceti cum stiti, dar va rog sa-i dati pace (respect) d-lui Borbilau, ca exagerati obsesiv cu criticile (exceptand radiourile chinezesti, puse totusi la "straine"), are o colectie interesanta si variata. Nu mai afisati antipatiile personale in public. Este vorba de difuzoare suplimentare pentru radiola (radio + picap) Estonia 2:http://www.rw6ase.narod.ru/000/rpl_s1/estonija2.htmlnu agreez persoane care se dau a-tot stiutori si se baga in seama fara rost Link spre comentariu
Vizitator 32hermann Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Recunoaste cineva acest model de boxe?Bună ziuaSunt interesat de aceste boxe, pentru utilizarea lor într-un "Estonia 2"Mulţumesc pentru răspuns! Link spre comentariu
Selena Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Asteptam un multumesc, macar pentru motivul ca am stat un sfert de ora sa dibuiesc pe site la care aparat vazusem candva aceste boxe rusesti si nu imi mai reaminteam exact... Nicidecum vorbe aiurea. Sa stii, chiar ma pricep si nu ma bag in seama, ci am dorit sa te ajut. Ulterior, ai modificat titlul topicului, adaugand numele aparatului dupa ce l-ai aflat din postarea mea. Deci, cine se baga in seama? Si ce doresti de fapt? Link spre comentariu
Vizitator diawndy Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Asteptam un multumesc, macar pentru motivul ca am stat un sfert de ora sa dibuiesc pe site la care aparat vazusem candva aceste boxe rusesti si nu imi mai reaminteam exact... Nicidecum vorbe aiurea. Sa stii, chiar ma pricep si nu ma bag in seama, ci am dorit sa te ajut. Ulterior, ai modificat titlul topicului, indicand singur numele aparatului. Cine se baga in seama?Multumesc pentru ajutor cu tot respectul, mesajul era pentru cel cu {chinezariile }, respect Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Este folosit difuzorul de banda larga eliptic , binecunoscut de la televizoarele Rubin 102 , de tipul sovietic 1GD18 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum