Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor suplimentar estonia2 ??

Vizitator diawndy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Selena

2

• nichishoru

1

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Faceti cum stiti, dar va rog sa-i dati pace (respect) d-lui Borbilau, ca exagerati obsesiv cu criticile (exceptand radiourile chinezesti, puse totusi la "straine"), are o colectie interesanta si variata. Nu mai afisati antipatiile personale in public.

Este vorba de difuzoare suplimentare pentru radiola (radio + picap) Estonia 2:

http://www.rw6ase.narod.ru/000/rpl_s1/estonija2.html

Link spre comentariu
Vizitator diawndy

Faceti cum stiti, dar va rog sa-i dati pace (respect) d-lui Borbilau, ca exagerati obsesiv cu criticile (exceptand radiourile chinezesti, puse totusi la "straine"), are o colectie interesanta si variata. Nu mai afisati antipatiile personale in public. Este vorba de difuzoare suplimentare pentru radiola (radio + picap) Estonia 2:http://www.rw6ase.narod.ru/000/rpl_s1/estonija2.html

nu agreez persoane care se dau a-tot stiutori si se baga in seama fara rost
Link spre comentariu

Asteptam un multumesc, macar pentru motivul ca am stat un sfert de ora sa dibuiesc pe site la care aparat vazusem candva aceste boxe rusesti si nu imi mai reaminteam exact... Nicidecum vorbe aiurea. Sa stii, chiar ma pricep si nu ma bag in seama, ci am dorit sa te ajut. Ulterior, ai modificat titlul topicului, adaugand numele aparatului dupa ce l-ai aflat din postarea mea. Deci, cine se baga in seama? Si ce doresti de fapt?

Link spre comentariu
Vizitator diawndy

Asteptam un multumesc, macar pentru motivul ca am stat un sfert de ora sa dibuiesc pe site la care aparat vazusem candva aceste boxe rusesti si nu imi mai reaminteam exact... Nicidecum vorbe aiurea. Sa stii, chiar ma pricep si nu ma bag in seama, ci am dorit sa te ajut. Ulterior, ai modificat titlul topicului, indicand singur numele aparatului. Cine se baga in seama?

Multumesc pentru ajutor cu tot respectul, mesajul era pentru cel cu {chinezariile }, respect
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări