radu8982 Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Merci habar n aveam ca e de la condensator ,am pus de 8uf gandinduma ca doua tride nu consuma mult oricum mersi acum merge bine Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Merci habar n aveam ca e de la condensator ,am pus de 8uf gandinduma ca doua tride nu consuma mult oricum mersi acum merge bine "Merge bine" ,dar cu lipsa totala de bass ! si mult distors !-medii/inalte... ,ai in anozi 220k(R5-R6) download/file.php?id=63269&mode=view iar pe iesire 15k(R7-R8) si un cuplaj de 47nF(C5-C6) ca sa nu mai zic intrarile 47nF/33K(C3-C4-R3-R4) sau tensiunea de alimentare minuscula, asadar...(filtru trece sus !"cu distors"-perfect !,pentru "satelitii din orbita" ...),ce tensiune se poate aplica la intrare ?! si sau ce tensiune "rezulta" la iesire ?! sau se mai poate pastra forma de unda ?! din intrare la iesire ?!-pentru ce nivel la intrare ?!...Intr_un cuvit o bazaconie ( http://dictionare.edu.ro/definitie/bazaconie ). Link spre comentariu
danzup Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Merci habar n aveam ca e de la condensator ,am pus de 8uf gandinduma ca doua tride nu consuma mult oricum mersi acum merge bine "Merge bine" ,dar cu lipsa totala de bass ! si mult distors !-medii/inalte... ,ai in anozi 220k(R5-R6) http://www.elforum.info/download/file.php ... &mode=view iar pe iesire 15k(R7-R8) si un cuplaj de 47nF(C5-C6) ca sa nu mai zic intrarile 47nF/33K(C3-C4-R3-R4) sau tensiunea de alimentare minuscula, asadar...(filtru trece sus !"cu distors"-perfect !,pentru "satelitii din orbita" ...),ce tensiune se poate aplica la intrare ?! si sau ce tensiune "rezulta" la iesire ?! sau se mai poate pastra forma de unda ?! din intrare la iesire ?!-pentru ce nivel la intrare ?!...Intr_un cuvit o "bazaconie" probabil. Pai i-am dat si eu un hint cu rezistentele alea dar baiatul e incepator rau , valderama.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Pai i-am dat si eu un hint cu rezistentele alea dar baiatul e incepator rau , valderama....Daca_i "incepator rau" , sa faca mai intii lectura ! (macar pe acest forum/sectiune) ,apoi poate incerca...,"marea cu degetul"-"loteria"-vacuumtube..."Este" ca si cum as juca la 6 din 49 si as pune 6 numere identice(daca ar fi posibil) , apoi ma mir de ce nu pot cistiga in veci ... Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Puteti sami spuneti cum ar trebui sa arate schema,daca vreti,daca nu ma apuc sa tocesc(de intrarile de 47n am scapat demult)am pus potentometre pe iesire 50k pe intrare 100k si distorsioneaza doar putin cand baga basul aproape nesesizabil.(in legatura cu basul ai dreptate e cam putin). Link spre comentariu
radu8982 Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 Am reusit in sfarsit ,am facut filtru cu 4 condensatoare de 100uf si 3 rezistente de 10k si nici un huruit nici distorsiune,tensiune de start 300v de sfarsit 210v perfeact pt lampi Link spre comentariu
radu8982 Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Am o nelamurire daca o lampa se inroseste este posibil sa se strice spun asta din cauza ca am facut un amplificator SE si nu se aude bine (am testat cu vreo doua trafuri de iesiresi si nimic)toate lampile 6p3s care le am mi sau inrosit intrun amp PP. Link spre comentariu
Depanatorul Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Daca la un tub electronic se inroseste corpul metalic (exclus filamentul si port filamentul) atunci este o problema de scurt pe sarcina sau curentul anodic este peste curentul nominal (in cazul tau infasurarea trafo). In cazuri rare, se mai inroseste cand catodul are un scurt la filament, iar unul din capetele filamentului este conectat direct la masa de alimentare. Am o nelamurire daca o lampa se inroseste este posibil sa se strice spun asta din cauza ca am facut un amplificator SE si nu se aude bine (am testat cu vreo doua trafuri de iesiresi si nimic)toate lampile 6p3s care le am mi sau inrosit intrun amp PP. Link spre comentariu
radu8982 Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Nam scris cum trebuie ,nu mi se inroseste lampa 6p3s la ampu care lam facut acum,dar vreau sa stiu daca ma stricato cand am inrosito la ampu anterior prin suprasarcina. Link spre comentariu
Kosmin Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Nam scris cum trebuie ......observ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum