alex tm Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Mi-am luat acuma 2 ani o pereche de casti Sony mdr xd200 si sa ars un difuzor...Si ma intrebam daca as putea sa-l schimb,mentionez ca castile nu vor mai fi folosote la amplificator si direct la pc deci nu o sa intre multa putere in ele difuzorul este 40mm si am cautat pe net dar nimic..Poate stie careva ms mult! Link spre comentariu
alex tm Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Help pls!Chiar am nevoie de difuzor! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Sansa de un difuzor nou original este numai la o reprezentanta Sony, dar va ustura la buzunar. Ca sa gasiti in piata de vechituri din Timisoara este mai putin probabil! Deci mai bine o pereche de casti noi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Eu am dus casti Sony in garantie, cu aceiasi problema si mi-au dat banii inapoi pe ele. Ce-am inteles eu din asta, e ca nici la ei nu prea se pot unele lucruri. Chiar daca s-ar fi putut, costurile ar fi fost mult mai mari, decat sa gasesti acelasi model, S.H., cu 50 ron, sa le pastrezi sau sa le folosesti ca piese de schimb.Difuzoarele alea sunt mai speciale, cu membrana foarte subtire, cu o banda reprodusa aparte, etc. Probabilitatea sa le potrivesti este exclusa din start, asta inseamna ca trebuie sa le schimbi pe ambele... ceea ce ar fi, iarasi, exclus. Te alegi cu cioara vopsita.Ceva difuri similare se gasesc in Bucuresti, dar e ca si cum te-ai scarpina cu piciorul drept in urechea stanga... ce-ti ramane de fapt, e sa le pui totusi 2 difuri oarecare intr-ansele si sa le dai cu o suma oarecare (desi ma indoiesc ca daca esti sincer, o sa le cumpere cineva).Asa ca, inghite in sec si arunca-le... sau risca-te totusi la Sony Service, o intrebare nu strica. Numa' sa nu coste intrebarea aia... Link spre comentariu
alex tm Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Pai daca e chiar scump nu se merita am dat 100 ron pe ele noi acuma vreo 2-3 ani de nu mai bine.Deci garantia sa dus de cat sa dau 50-60 ron sa le fac mai bine iau altele noi.O sa caut ceva casti care au difuri de 40 mm sa vad daca se aud bine!Ms pt raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum