Vizitator jeanmihai Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 sunt nou si nici nu ma prea pricep. va rog, daca puteti sa ma ajutati cu aceasta problema : am un lot de 25 de porumbei voiajori, iar pe timpul iernii ingheata apa. am gasit niste panouri fotovoltaice , unul alimenteaza 2 becuri de 12-18w. le am vazut la romexpo . un astfel de panou costa 400de roni. am un incalzitor pt adapatoare pt porumbei 15w, dar se alimenteaza la 220v...imi puteti spune cum sa adaptez incalzitorul la panoul voltaic, sau daca este cineva din bucuresti si poate face asta contra cost? va multumesc si astept raspunsurile voastre! Link spre comentariu
avolocaru Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Cautati rezistente incalzitoare pt oglinzi auto, se alimenteaza la 12V, sunt autocolante deci se pot lipi pe fundul unul vas.Succes Link spre comentariu
Adierea Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Poti folosi un fir de nichelina ,adica o bucata scurta de rezistenta care se foloseste la radiatoare electrice . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum