stefan94stefan Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 salut,vreau sa mi fac un vumetru dar nu inteleg de unde pot lua placa pentru a aseza compontelele pe ea? sau se face din ceva? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 salut,vreau sa mi fac un vumetru dar nu inteleg de unde pot lua placa pentru a aseza compontelele pe ea? sau se face din ceva?nici noi nu itelegem despre ce placa este vorba cea de cablaj imprimat? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 da placa unde se pune ledurile si ce mai trebuie ? de unde iau aia sau cum o fac? pun o poza sa vedeti despre ce este vorba! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 multumesc de raspuns am sa caut o placa chinezeasca pt inceput ..! Link spre comentariu
Marian Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 multumesc de raspuns am sa caut o placa chinezeasca pt inceput ..!Acea placa se numeste cablaj de test ( asta nu inseamna ca denumirea data de @skaarj este gresita ), insa la unele magazine vanzatorul/vanzatoarea nu sunt intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cum s-ar zice Cablajul de test este similar cu cel pentru PCB ( Printed Circuit Board ), consta dintr-o placuta de textolit ( sau alt material asemanator ), aproximativ 1,5 care are pe o parte o foita subtire de cupru diferenta este ca e acoperita de gauri munca fiind mult mai usoara astfel, si circuitele le poti replica cu ajutorul unei sarme subtiri. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 o poza face cat 1000 si ceva de cuvinte: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum