Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inchidere centrala sharan

criss

Postări Recomandate

Buna,Poate cineva sa-mi furnizeze o schema pt inchiderea centrala VW Sharan din 97 (7M8).Am incercat sa ajut un amic cu instalarea alarmei iar el nu a dorit sa dea jos plasticul ce acopera usa(deoarece a fost lipit pe ea si pt a nul rupe) pt a putea vedea care sunt firele ce actioneaza inchiderea. dupa masuratorii indelungate pe mufa dintre usa si caroserie (am cautat intrerupatorul din actuatorul usi din fata) am gasit 2 fire ce teoretic raspundeau cerintelor inchis/deschis. erau actionate prin +. am facut testele si mergea perfect.dar problemele au aparut dupa conectarea usi soferului, DESI am intrerupt cele 2 fire ce intra in intrerupatorul actuatorului, dar la inchiderea usi din stanga prin cheie a comandat inchiderea si sau inchis usile.consider ca mai este un intrerupator ce este protejat de vreo dioda sau rezistenta ce nu o puteam masura(masina este dotata cu geamuri,oglinzi electice si un buchet de cabluri aveam de masurat ).Este o inchidere actionat electric si nu prin aer. Si vine din fabrica cu ea ... dar cum functioneaza ea?Imi dadea senzatie de parca ar fi pe aer, asa de incet silentios actiona sau parca ar avea actuatoare independente(inchis/deschis) ...Cum sunt actionate restul actuatoarelor(din celelalte usi) independente sau impreuna? Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

2

• ghitab

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări