criss Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Buna,Poate cineva sa-mi furnizeze o schema pt inchiderea centrala VW Sharan din 97 (7M8).Am incercat sa ajut un amic cu instalarea alarmei iar el nu a dorit sa dea jos plasticul ce acopera usa(deoarece a fost lipit pe ea si pt a nul rupe) pt a putea vedea care sunt firele ce actioneaza inchiderea. dupa masuratorii indelungate pe mufa dintre usa si caroserie (am cautat intrerupatorul din actuatorul usi din fata) am gasit 2 fire ce teoretic raspundeau cerintelor inchis/deschis. erau actionate prin +. am facut testele si mergea perfect.dar problemele au aparut dupa conectarea usi soferului, DESI am intrerupt cele 2 fire ce intra in intrerupatorul actuatorului, dar la inchiderea usi din stanga prin cheie a comandat inchiderea si sau inchis usile.consider ca mai este un intrerupator ce este protejat de vreo dioda sau rezistenta ce nu o puteam masura(masina este dotata cu geamuri,oglinzi electice si un buchet de cabluri aveam de masurat ).Este o inchidere actionat electric si nu prin aer. Si vine din fabrica cu ea ... dar cum functioneaza ea?Imi dadea senzatie de parca ar fi pe aer, asa de incet silentios actiona sau parca ar avea actuatoare independente(inchis/deschis) ...Cum sunt actionate restul actuatoarelor(din celelalte usi) independente sau impreuna? Multumesc anticipat Link spre comentariu
ghitab Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 In mufa din stalp pinul 5 (fir GRI) -inchis si pinul 6(fir VERDE)- deschis. Ambele comenzi sunt cu +12V. Link spre comentariu
criss Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 multumesc frumos, cum se inmoaie timpul am sa-l montez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum