notchman Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 Care este diferenta dintre :S3 TRIO 64V2/DX - P5E3FESIS3 TRIO 64V2/DX - Q5E3EEStiu ca sunt placi video antice , tocmai de aceea intreb , care dintre iele este mai buna ?O sa folosesc una dintre iele pe un P1 166mhz, 128m/ramm, care o sa faca anumite servicii , si o sa lucreze cu niste placi de achizitie date ...Va multumesc anticipat... :prayer: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 diferenta presupun ca ar fi diferenta de memorie..ce de sus are dublu decat cea de jos (4 respectiv 2 Mb sau 8-4, nu mai stiu exact) Link spre comentariu
cristimm Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 Am avut si eu asa ceva. Cele mai bune sunt S3 TRIO 3D si ATAT. Cele cu v2, dx si alte chestii in coada sunt ceva mai slabe la filme (de jocuri nu poate fi vorba pe astfel de placa). Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 diferente minore intre elepune oricare linistitdiferentele sunt undeva sub 5% Link spre comentariu
notchman Postat Noiembrie 9, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Mercic,...Nu imi trebuie filme , joculete si alte trasnai ,... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum