ionionel Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Toată stima.Vreau să ştiu care e diferenţa între windows pack1,pack2,pack3.De pe download.chip.eu ,pot să descarc doar pack1 sau2.Aş vrea să descarc pack3 dar nu se poate şi nu ştiu de ce. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 care windows , xp? vezi ca service pack 3 poti descarca direct de la microsoft. instalezi win cu so2 dupa care instalezi si sp3 separat service packurile sunt pachete de updateuri si errori fix-uri care nu au fost bagate in pachetul de baza al sistemului de operare. http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... pack-3-sp3 Link spre comentariu
ionionel Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Spuneţimi vă rog care sînt paşi care trebuie să îi fac pentru download windows xp pack3 de la adresa de mai sus.Şi cîţi Mb are fişierul.Nu mam ocupat pînă acuma cu treburi din astea cu sisteme de operare pt.asta întreb.Dar trebuie să încerc să îmi bag şi eu windowsul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum