briobit Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 ale mele arata asa :schema dupa care este realizat in format pdf (prin eliminarea a 2 rez parca merge transformat in A-metru) Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 dupa schema postata de briobit am facut si eu 2 astfel de voltmetre primul nu a vrut sa functioneze cum trebuie dar lam refacut si acum functioneaza super bine ambele problema mea apare ca nu stiu sigur sa il fac ampermetru pe unul din ele am facut un redresor pentru acumulatori auto si vreau sa le folosesc ca si indicatoare de panou cu voltmetrul am rezolvato dar cu ampermetrul inca sunt in ceata Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Ti-am explicat ceva mai inainte,cum il faci ampermetru.Ce nu ai inteles?Ca revin cu detalii... Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 ce am inteles eu fac milivoltmetrul pe scala de 200 mV iar intre testere fac acel shunt? Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 ajung acasa si pun modificarea in Amp sunt pe tel acum Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 ce am inteles eu fac milivoltmetrul pe scala de 200 mV iar intre testere fac acel shunt?Exact;suntul il inseriezi pe minus,cu acumulatorul. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 salutam si eu nevoie de putin ajutor:am cumparat o sursa vandalizata care avea un ampermetru si un voltmetru cu 2 7107.am scos toate piesele si am realizat schema de mai sus, problema este ca in gol se invart niste cifre care nu se stabilizeaza si nu tine cont de intrare.cum ar trebui sa se manifeste in gol?Multumesc! Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 montajele mele in gol arata 000 ca in poza de mai sus Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Pune o rezistenta intre pinii 30-31,orice valoare.Afisorul trebuie sa indice 000.Daca se intampla asta,mergem mai departe. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 am pus o rezistenta de 1.2k in paralel cu un cond de 100nfface la fel. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Foarte posibil ca integratul sa fie defect;probabil s-a aplicat pe intrare o tensiune peste cea maxim admisa de integrat. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Foarte posibil ca integratul sa fie defect;probabil s-a aplicat pe intrare o tensiune peste cea maxim admisa de integrat.se mai gasesc astfel de integrate? scuze de offtopic Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 http://www.dioda.ro/Cauta_Componenta.html Cauta ICL7107 si gasesti cateva magazine care il au;costa cca 10 lei. Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Decembrie 31, 2012 Partajează Postat Decembrie 31, 2012 am patit si eu ca dem3ntor am facut primul montaj si mia iesit lam facut cu cap de scala 20 de al doilea montaj cu aelasi tip de piese acelasi tip de display imi apare dupa ce se invart cifrele 1 si atat am scos integratul de pe cel functional si la fel imi face iar integratul de pe cel nefunctional in montajul functional functioneaza oktensiunile leam masurat pe ambele module si sunt identice 5v pe pinul 1 si -5v pe pinul 26am pus si acea rezistenta intre pinii 30 si 31 dar nu se intampla nimic schema este cea din atasament volt PCB.pdf volt schema.pdf Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 dupa ce lam mai bibilit un pik am descoperit ca atunci cand am curatat cablajul am intrerupt un traseu intre rezistenta de 22k si pinul 1 al integratului acum funtioneaza ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum