Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ampermetru sau voltmetru cu ICL7107

iuly

Postări Recomandate

Daca era le descarcam,dar nu mai functioneaza unele linkuri,nu sunt chiar asa de comod.

Nu am descarcat, am dat click si imi apare pagina mediafire ptr download fisier, de aceea am zis.

Am sa testez diseara, daca merg sau nu.

Am sa caut si prin PC, aveam acea schema, am si alta postata de colegul @briobit, schema realizata si de mine, pozele postate cu cateva pagini in urma.

Editat de GeoMar
Link spre comentariu

Daca era le descarcam,dar nu mai functioneaza unele linkuri,nu sunt chiar asa de comod.

Am testat link-urile, merg descarcate fisierele.

Am urcat varianta mea de cablaj aici, silk si trasee, sper ca iti sunt de ajutor.

Cablaj:

http://www.4shared.com/office/oAjvX3JWba/Voltmetru_ICL7107_-_Trasee.html

Silk:

http://www.4shared.com/office/RtqEEj2lba/Voltmetru_ICL7107_-_Silk.html

Link spre comentariu

Multumesc pentru amabilitate,cablajele le-am descarcat si eu, vroiam schema electrica la acest cablaj.

Multumesc

Diseara am sa postez si PDF-ul cu schema folosita.

Editat de GeoMar
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Maestru cablajelor colegul #Geomar, poti pune te rog si pdf uri pentru cablajele modificabile pentru voltmetru si ampermetru ! Multumesc mult !

Pai in celalalt topic in care am postat fisierul pdf urcat pe link extern, adica aici daca imi aduc bine aminte, este varianta modificata pentru afisare V sau  A.

Daca nu este varianta modificata, cand ajung acasa de la servici urc si varianta modificata.

Link spre comentariu

E varianta modificata, multumesc mult #Geomar, cele 2 cablaje si silkuri de pe pagina sunt identice credm sunt puse 2 exemplare pentru eficienta ?

DA, asa este, sunt identice.

Link spre comentariu

... am încercat să descarc acum cablajele puse de Geomar... cablajul nu mai există, silkul da, şi ieri mergeau amândouă!...

Si eu as fi interesat sa folosesc afisaje Catod Comun.Se poate posta o schema? Am ceva afisaje Catod Comun si as vrea sa le folosesc, chiar daca "complic" schema putin mai mult.Merg folosite CDB404E (6 inversoare intr-o capsula), am destule prin cutii/placi ?

mai bine faci cu BD-uri nu cu integrate, că ai 7 segmente de comandat, aşa că o să foloseşti două integrate, iar capabilitatea în curent nu e chiar nemaipomenită.cu bd-urile foloseşti fix 7 tranzistoare, şi alea pot oferi destul curent astfel încât să foloseşti şi afişoare recuperate, fără să se încălzească 7107-le...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări