emy_dx Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Mai are cineva schema din primul post? Multumesc Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Mai are cineva schema din primul post? Multumesc Pai de ce nu descarci ? Sunt 2 link-uri pentru descarcare postate de colegul @ iuly. Link spre comentariu
emy_dx Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Daca era le descarcam,dar nu mai functioneaza unele linkuri,nu sunt chiar asa de comod. Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Daca era le descarcam,dar nu mai functioneaza unele linkuri,nu sunt chiar asa de comod. Nu am descarcat, am dat click si imi apare pagina mediafire ptr download fisier, de aceea am zis. Am sa testez diseara, daca merg sau nu. Am sa caut si prin PC, aveam acea schema, am si alta postata de colegul @briobit, schema realizata si de mine, pozele postate cu cateva pagini in urma. Editat Septembrie 24, 2014 de GeoMar Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Daca era le descarcam,dar nu mai functioneaza unele linkuri,nu sunt chiar asa de comod. Am testat link-urile, merg descarcate fisierele. Am urcat varianta mea de cablaj aici, silk si trasee, sper ca iti sunt de ajutor. Cablaj: http://www.4shared.com/office/oAjvX3JWba/Voltmetru_ICL7107_-_Trasee.html Silk: http://www.4shared.com/office/RtqEEj2lba/Voltmetru_ICL7107_-_Silk.html Link spre comentariu
emy_dx Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Multumesc pentru amabilitate,cablajele le-am descarcat si eu, vroiam schema electrica la acest cablaj. Multumesc Editat Septembrie 24, 2014 de emy_dx Link spre comentariu
JBC Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Schema cred ca este cea de la pagina 8 in format PDF Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Multumesc pentru amabilitate,cablajele le-am descarcat si eu, vroiam schema electrica la acest cablaj. Multumesc Diseara am sa postez si PDF-ul cu schema folosita. Editat Septembrie 25, 2014 de GeoMar Link spre comentariu
GeoMar Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Nu mai pot edita postul. Am urcat PDF-ul cu schema folosita de mine: http://www.4shared.com/office/7wicpZnOce/7107_schema.html Link spre comentariu
spark Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Un alt voltmetru de panou Voltmetru 7107.zip Link spre comentariu
mirceacra Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Maestru cablajelor colegul #Geomar, poti pune te rog si pdf uri pentru cablajele modificabile pentru voltmetru si ampermetru ! Multumesc mult ! Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Maestru cablajelor colegul #Geomar, poti pune te rog si pdf uri pentru cablajele modificabile pentru voltmetru si ampermetru ! Multumesc mult ! Pai in celalalt topic in care am postat fisierul pdf urcat pe link extern, adica aici daca imi aduc bine aminte, este varianta modificata pentru afisare V sau A. Daca nu este varianta modificata, cand ajung acasa de la servici urc si varianta modificata. Link spre comentariu
mirceacra Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 E varianta modificata, multumesc mult #Geomar, cele 2 cablaje si silkuri de pe pagina sunt identice credm sunt puse 2 exemplare pentru eficienta ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 E varianta modificata, multumesc mult #Geomar, cele 2 cablaje si silkuri de pe pagina sunt identice credm sunt puse 2 exemplare pentru eficienta ? DA, asa este, sunt identice. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 19, 2015 Partajează Postat Noiembrie 19, 2015 ... am încercat să descarc acum cablajele puse de Geomar... cablajul nu mai există, silkul da, şi ieri mergeau amândouă!... Si eu as fi interesat sa folosesc afisaje Catod Comun.Se poate posta o schema? Am ceva afisaje Catod Comun si as vrea sa le folosesc, chiar daca "complic" schema putin mai mult.Merg folosite CDB404E (6 inversoare intr-o capsula), am destule prin cutii/placi ? mai bine faci cu BD-uri nu cu integrate, că ai 7 segmente de comandat, aşa că o să foloseşti două integrate, iar capabilitatea în curent nu e chiar nemaipomenită.cu bd-urile foloseşti fix 7 tranzistoare, şi alea pot oferi destul curent astfel încât să foloseşti şi afişoare recuperate, fără să se încălzească 7107-le... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum