mester strica Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Daca lumea tot vrea sa stie,uite ce am reusit si eu. Link spre comentariu
florentinTV Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 placut impresionat de colectia de radiouri vechi, banuiesc ca macar citeva sunt functionale. banuiesc ca sunteti o persoana in virsta care cunoaste meserie, dupa nr de aparate achizitionate. I-mi pare bine ca aveti si spatiu de lucru ,unde va puteti desfasura. felicitari pt atelier si sper ca aveti pe cine sa invatati meserie, ca are unde. numai bine. Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Frumos atelierul, felicitari ... cel mai mult imi place polizorul plasat langa televizor Link spre comentariu
mester strica Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Sa o iau pe rind,-Sint mai in virsta(peste citeva luni fac 60),dar ideea de a colectiona aparate de radio vechi e relativ recenta,aprox.3 ani.Nu sint de meserie pe domeniu electronic(din contra toata viata am lucrat cu "fiare"-tehnician mecanic)dar jumatate din aparate le-am pus in functiune,sint totusi radioamator.Polizorul este mobil,si dupa ce am ascutit cutitul si ciurul de la masina de tocat,(recunosc mi-a fost lene)nu l-am asezat la locul lui l-am dat doar la o parte din drum.Oricum televizoarele astea de ultima generatie au speranta de viata de5-7 ani(doar sintem societate de consum)iar al meu are deja 4 ani.Sa aveti o zi buna!! Link spre comentariu
alin85 Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 felicitari, frumos ,colectia de radio-uri e frumoasa dar si masa de lucru,am doua intrebari, sunt mai tanar si imi place sa intreb daca nu stiu ceva, deasupra calculatorului aveti mai multe aparate, dintre care doua in stanga ,mai mari ,unul cu "ecran" rosu si unul deasupra lui cu afisaj cu leduri , asa le vad eu in poza,(poate e altfel),ce aparate sunt?cu respect,Alin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum