Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator TV UHF

alex1996

Postări Recomandate

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex1996

10

• Flor

3

• The Stressmaker

3

• misuraelectronic

1

daca nu aveti patalama la mina , atunci ceea ce doriti dvs este complet ilegal ...asa ca stati linistit in banca dvs ! singura frecventa libera pe care v-ati putea juca legal este banda de 2,4ghz...! pentru aceasta frecventa exista deja ceea ce se numeste video-sendere , gasibile gata construite --- si emitatorul si receptorul --- prin magazinele de specialitate... :da

Link spre comentariu

In aparatele videorecordere sau video player exista un modul care realizeaza emisia pe canalul 35 .Pentru antena folosesti una din 2 elemente telescopice.Sub denumirea de modulator se gaseste ca piesa de schimb, trebuie doar alimentat cu 12v sau 5v in functie de varianta si cu semnal audio+video.Insa semnalul este utilizabil pentru o distanta de cativa metri.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

alex1996 daca o sa cauti un video VHS defect sau daca mergi prin magazinele de componete electronice, cu maxim 50 lei o sa gasestie ce ai nevoie.Pt restulLasati copilul...Din pacate, asta e generatia, cu rare si notabile exceptii..Regret ce am scris, dar nu cred ca ma poate contrazice cineva..

Link spre comentariu

sa ne intelegem eu nu vreau sa-mi fac un post tv!VREAU DOAR SA SCAP DE CABLURILE TV DIN CASA!!!!!si nu imi trebuie o schema puternica ci doar una pe maxim 15m pentru a acoperi toata casa!

Link spre comentariu

Modulatorul de Cobra rules.... ala cu 3 tranzistoare. Dar nu emite si sunet. Cand eram student (cam acum vreo .... ceva ani), eu ma jucam pe calculator si la 3 camere mai la stanga, in P18, se faceau pariuri daca trec de nustiuce la "Sir Fred". Ma prindeau baietii la televizor. Cred ca trebuia sa le iau bani de abonament :rade:

Link spre comentariu

Nu ati inteles, de fapt nici el, omul nu vrea un simplu modulator - asta lucreaza monocanal.El are nevoie de un emitator de banda ff larga care sa-i imprastie in eterul apartamentului toatecele 60-100 canale fara intermodulatii si alte distorsiuni.

Link spre comentariu

Nu ati inteles, de fapt nici el, omul nu vrea un simplu modulator - asta lucreaza monocanal.El are nevoie de un emitator de banda ff larga care sa-i imprastie in eterul apartamentului toatecele 60-100 canale fara intermodulatii si alte distorsiuni.

exact asta vreau decat sa scap de cablurile tv din casa...
Link spre comentariu
Vizitator fryalex

daca stii jocurile acelea terminator de erau cu dischete,au in ele emitator tv nu trebuie decat sa bagi semnal audio si video in el si sa ii pui o antena mai bunicica si acoperi lejer 30m dar totusi ceea ce vrei tu nu o sa iti reuseasca dupa parerea mea cu un emitator pt ca ce emite el il receptionezi pe o singura frecventa deci nu ai cum sa cauti posturi pe toata banda tv-ului.ti-ar trebui cate un emitator pt fiecare post tv si implicit cate un aparat din care sa bagi semnalul tv respectiv.

Link spre comentariu

daca stii jocurile acelea terminator de erau cu dischete,au in ele emitator tv nu trebuie decat sa bagi semnal audio si video in el si sa ii pui o antena mai bunicica si acoperi lejer 30m dar totusi ceea ce vrei tu nu o sa iti reuseasca dupa parerea mea cu un emitator pt ca ce emite el il receptionezi pe o singura frecventa deci nu ai cum sa cauti posturi pe toata banda tv-ului.ti-ar trebui cate un emitator pt fiecare post tv si implicit cate un aparat din care sa bagi semnalul tv respectiv.

practic daca am abonament la cablu si am 60 de canale trebuie sa am 60 de emitatoare nu?
Link spre comentariu

practic daca am abonament la cablu si am 60 de canale trebuie sa am 60 de emitatoare nu?

Iti trebuie un amplificator de banda larga si mica putere, dar vei bruia vecinii si chiar reteaua de cablu care nu e chiar perfecta.In plus emisia pe frecvente pe care nu ai licenta iti creeaza probleme cu legea.Daca bruiezi involuntar reteaua de cablu sau vre-un vecin si te reclama, ANRCTI-ul iti trage o amenda cam cat face cablarea cu fibra optica in tot cartierul -).Nu exista o frecventa accesibila unde sa ai o banda alocata de minim 300MHz pentru uz domestic(fara licenta) sa poti realiza usor translatie de frecventa.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări