Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mini Hi-Fi Audio Stereo Amplifier ???

Vizitator EHM

Postări Recomandate

bunace urmaresc sa fac : vreau sa instalez pe un Matiz o ministatie audiode ce zic MiniStatie ... NU sunt adeptul statiilor care fac geamurile si caroseria sa sara de pe pozitii de asta am gasit pe Ebay ceva de genul : http://cgi.ebay.com/USB-Port-Stereo-Hi-Fi-Amplifier-Car-Motorcycle-Boat-blu-/170606741680?pt=Car_Amplifiers&hash=item27b8f448b0#ht_2784wt_1141si sunt mult mai multe si fel de fel de modele de genul astadeci ce caut eu e ceva super micut ... mai bine zis sa incapa in acel locas in care de obicei intra RadioDC-ul clasic de la masinaeu in masina nu voi avea nici o scula de genul radio cd etc etc etc ci ca sursa audio va fi un iPod / iPhoneacum vine partea unde cer sfatul vostru profesionalca sa nu ma izbesc de probleme majore si sa nu arunc banii aiurea pe fereastrain portbagaj eu imi voi face / monta ceva de genul asta : (vezi atasament)dupa cum se vede in poza e cel mai util si logic loc unde se pot monta niste boxe intr-un matiz avand in vedere lipsa de spatiuin poze acele difuzoare sunt exagerate ... eu nu voi pune ceva asa de monstruos ... nu vreau sa umblu cu discoteca dupa minedar sa revin ce fel de difuzoare sa aleg adica daca e sa cumpar o ministatie de aia din china cum am aratat mai sus sau aveti alte idei pentru minein Romania nu am reusit sa gaesc nicaieri o statie auto mica si ieftinaceva care sa incapa dupa cum am zis in locasul ala de la RadioCas/CD clasic de la masinapeste tot gasesc numai statii de alea care trebuie montate doar prin portbagaj sau pe sub scaune sunt super mari si prea profi pentru ce caut euk

Output Power: 30W+30W ( max: 200W+200W)Input Power: 12V 3A DC Input Sensitivity: 200mv Input Impedance: 47K Speaker Impedance: 4ohm to 16ohm Frequency Reponse: 20Hz to 20KHz Min. THD: <0.005% Signal ise Ratio: >100dB RCA Input for MP3LED light for Volume ControlTwin Power IC ChipsAluminum CaseWeight: 270g SIZE: 13CM X 7CM X 4CM

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu cred ca vei arunca banii pe niste chinezarii penale care nici randament si nici fiabilitate nu au.se gasesc si pe la noi asfel de amplificatoare mini(booster) care sa intre cate 3 in lacasul rezervat HU-ului ,ideea e sa cauti ,dar ideea de booster e depasita moral si tehnologic.sunt HU care au intrare usb sau chiar ceva direct pt ipod care se gasesc sh la preturi bune si care sunt muuuuuuult peste respectivele chinezari,atat ca randament cat si ca fidelitate.eu unul nu as face o astfel de "intoarcere in timp" ,mai ales cu "inginerie chinezeasca".despre difuzoare si amplasare.......ceva de calitate montate pe portierele fata cred ca te-ar multumi,tinand cont ca nu esti adeptul spl-ului.mai gandestete. :87

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări