gheo23 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Un coleg de breasla a zis ca-l arunca dar l-am luat eu si l-am pus in stare de functiune relativa. Am inlocuit finalii(BDT64c-BDT65c) , am reparat placa corectorului de ton (sparta) si acum functioneaza doar pe AM , pe FM am numai zgomot de fond specific . Mi-ar fi de mare ajutor o schema . Multumesc anticipat. Am vazut ca "zal" a avut asa ceva pe "taraba", poate ai si schema completa...? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Nu am schema la R3, dar aici găseşti una foarte asemănătoare, cu diferenţa că sînt alte cablaje. http://elektrotanya.com/grundig_m100a_m100r.pdf/download.html Link spre comentariu
gheo23 Postat Februarie 28, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2011 Multumesc zal ! Cred ca este ceva pe varicap si schema m-ar duce mult mai repede la defect. Mai astept totusi poate are cineva o schema originala , intre timp am gasit numai etajul final undeva pe net. Link spre comentariu
gheo23 Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Revin . LC 7218 defect . Schema mi-a fost de real folos , era sinteza de frecventa nu analogic . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum