Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Smps +/-60 V audio

ionzugravu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionzugravu

11

• Dr.L

2

• Galagie

2

• wally_gatter

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

iar in legatura cu ir2153,sincer si de 2110 mi-e scarba,eu as folosi mai degraba un transformator separator in loc de ir2110 pentru ca sa fie complet separat galvanic ca daca mi se duc transistoarele fet sa nu se mai arda asa multe prin sursa

Bingo ! Motivul nr 1 pentru care si eu construiesc surse tot cu trafuri driver, cel mai des folosesc modelul DA2320-AL de la coilcraft.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Atentie mare, cu traf driver, este foarte greu de a seta un deadtime intra tranzistori, daca este nevoie!Mie imi place "dezordinea" de acolo, seamana cu debaraua mea! :aplauze

Link spre comentariu

cum as putea sa ii construiesc o protectie ? :freaza: :freaza: inafara de sigurante .ceva ce sa ii opreasca comanda complet icon_axe in cazul in care doctoru scurtu isi face prezenta pe la iesire ..??? :cry: :smt103:

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

o sa desenez o schema de cablaj modulara ,cu etajele construite fiecare pe un modul separat,si pentru mai multe tipuri de transformatoare,diode si transistori de putere,o sa incerc sa ii fac si o protectie ,doar ca nu prea am timp pentru ca m-am apucat de PLC uri .... :smt103: 666 :mort icon_axe icon_toilet

Link spre comentariu

Lipsa unei limitari de curent la tensiunile alea de iesire este foarte riscanta, nu te mai gandesti doar la protectia la scurt accidental dar si la suprasarcina mai ales ca se foloseste doar 1 singura pereche de mosfeti, un alt lucru foarte riscant din punctul meu de vedere.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări