Galagie Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Foarte bine realizat cablajul, mai ales traseul de pe partea primarului Link spre comentariu
Galagie Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 iar in legatura cu ir2153,sincer si de 2110 mi-e scarba,eu as folosi mai degraba un transformator separator in loc de ir2110 pentru ca sa fie complet separat galvanic ca daca mi se duc transistoarele fet sa nu se mai arda asa multe prin sursaBingo ! Motivul nr 1 pentru care si eu construiesc surse tot cu trafuri driver, cel mai des folosesc modelul DA2320-AL de la coilcraft. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Atentie mare, cu traf driver, este foarte greu de a seta un deadtime intra tranzistori, daca este nevoie!Mie imi place "dezordinea" de acolo, seamana cu debaraua mea! Link spre comentariu
ionzugravu Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 cum as putea sa ii construiesc o protectie ? inafara de sigurante .ceva ce sa ii opreasca comanda complet icon_axe in cazul in care doctoru scurtu isi face prezenta pe la iesire ..??? :cry: :smt103: Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Atasati din nou schema si pozele care s-au "evaporat" Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Atasati din nou schema si pozele care s-au "evaporat" +1 Link spre comentariu
Vizitator eddietoni Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 nu cred ca se poate ; probabil trebuiesc ,,drepturi de autor" Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Prin bunavointa lui ionzugravu , mare mester in ale trafaletului si bidinelei (era o gluma ) atasez chiar eu schema respectiva schematic2.pdfSi cateva poze cu sursa : Cat de curand voi reveni cu o varianta de cablaj pentru miez ETD49 Link spre comentariu
ionzugravu Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 o sa desenez o schema de cablaj modulara ,cu etajele construite fiecare pe un modul separat,si pentru mai multe tipuri de transformatoare,diode si transistori de putere,o sa incerc sa ii fac si o protectie ,doar ca nu prea am timp pentru ca m-am apucat de PLC uri .... :smt103: icon_axe icon_toilet Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Lipsa unei limitari de curent la tensiunile alea de iesire este foarte riscanta, nu te mai gandesti doar la protectia la scurt accidental dar si la suprasarcina mai ales ca se foloseste doar 1 singura pereche de mosfeti, un alt lucru foarte riscant din punctul meu de vedere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum