Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Yamaha MCR-040 [ 150v bagat la 220v ]

Vizitator danyeltdc

Postări Recomandate

Transformatoarele de la sculele serioase au o siguranta termica pusa in serie cu bobina primarului care se arde si salveaza transformatorul si intreg aparatul inainte ca acesta sa ia foc. Aceasta siguranta termica nu se poate schimba, fiind ingropata de obicei intre spirele primarului. Dar se poate trece peste ea :d Faza tine de minune pana la urmatoarea supratensiune.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bchendran

4

• sla

3

• remus68

3

• cristian_draghiescu

2

Top autori în acest subiect

Siguranta termica este o siguranta temporizata, ca atare nu poate indeplini rolul de protectie

impotriva supratensiunilor. Rolul ei este cu totul altul. Nici nu a apucat sa se incalzeasca ! :da

D-le danyeltdc, este posibil ca defectul sa fie (inca) relativ minor si reparabil. Nu mai insistati

sa-l "remediati" singur, nu merge asa ! Defectiunile nu se determina prin... miros ! :rade:

Link spre comentariu
Vizitator danyeltdc

Siguranta termica este o siguranta temporizata, ca atare nu poate indeplini rolul de protectie

impotriva supratensiunilor. Rolul ei este cu totul altul. Nici nu a apucat sa se incalzeasca ! :da

D-le danyeltdc, este posibil ca defectul sa fie (inca) relativ minor... nu mai insistati

sa-l remediati singur, nu merge asa ! Defectiunile nu se determina prin... miros ! :rade:

Nici nu doresc sa il fac eu :nebun: ci vreau sa ma duc in orsh acolo este MegaVizion ... tare omuleti de acolo.ma rog eu vroiam asa sa imi fac o idee daca are rost sa mai ma duc cu el sau la cat mo ajunge. :sparge:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări