profesorul01 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 SALUTARE.Cine ma poate ajuta sa identific ce tip de mufa este cea din MIJLOC si unde as mai putea gasii un cablu pt ea.MULTUMESC Link spre comentariu
alexutu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 cred ca e un mini hdmi. vezi magazine de conectica. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 http://wiki.answers.com/Q/What_is_Expansion_Port_3 Link spre comentariu
profesorul01 Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 VA MULTUMESC MULT.Am inteles despre ce este vorba.Ma batea gandul ca intr-un viitor indepartat sa fac un CNC cu caracter didactic(sa invat cum se utilizeaza toate programele+CNCul), si aveam nevoie de o mufa de iesire pt asta,dar cred ca NU se poate adapta! Daca stiti cumva vre-un dispozitiv de adaptare pe care l-as putea folosii pt proiectul meu viitor ar fii nemaipomenit. Am un laptop HP dV9000ea de 17" model 2006.MARIUS. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum