bogdan546 Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 ce ziceti despre http://ro.farnell.com/weller/wsm-1-uk-eu/soldering-station-40w-230v/dp/1729965 este utila doar la smd-uri ? am intrebat deoarece am vazut ca folositi weller Parerea mea este ca nu merita statia asta 1200 plus TVA si transport.40W este putin.Mai bine un WSD81 care are 80W(din mult poti face putin dar din putin mult niciodata)se gasesc varfuri subtiri si este statie serioasa.Pretul probabil tot pe acolo. am pus si linkul http://ro.farnell.com/weller/wsd-81-eu/soldering-station-digital-80w-uk/dp/1877456 preţul nu este cu tva ? la 40w este un consum mai mic de energie Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Este consum mai mic dar nici nu poti face cu ea orice,stiu ce spun am si am avut o gramada de statii de lipit.Eu stiu ca preturile sunt afisate fara tva. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Si statia WSA-1V cu letconul de la VP800 modificat resturat si pompa exterioara merge super.Am modificat si statia sa functioneze pe mufa cu 5 picioruse de la LR21 si am si actionarea pompa cu un releu interior pe cablul de 5 fire. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 Intrand in posesia unui DSX80 am adaptat statia si merge cu aceasta varianta .In aceste conditii DS80 devine disponibil pt cei interesati contact pe pm. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Deci ai modificat WSA1V sa mearga cu DSX80? cum? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Modificari am facut si in statie si in DSX80.Sa incepem cu statia de dezlipit.Se scoate firul mov de pe placa si se inlocuieste cu cel alb firele fiind cele care vin de la mufa de conectare a letconului.Modificari pe DSX80 se fac astfel:Se scoate rezistenta smd pusa in paralel pe contactele microswich-lui de actionare pompa.Se intrerupe conexiunea dintre pinul 1 al rez. letconului si microswich.Se scoate firul alb de la masa letconului si se conecteaza la microswich ,celalalt capat al microswich-lui se leaga in letcon la firul senzorului de temperatura cel care vine de la mufa nr.3 ca piciorus .Piciorusele de la mufa letconului devin asfel: 1.Rez. 2.Rez. 3.Senz.(-) 4.Senz. 5.Actionare pompa 6si 7 nc.Am conectat in plus un releu cu bobina in paralel pe electrovana si asfel la actionarea microswich-lui alimentez si pompa de vid din statie pompa fiind la 24V. Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 am si eu o intrebare .... ce este butoiasul ala de sticla de pe letcon si ce rol are? (sunt si eu proaspat posesor de statie de lipit aer+ letcon de 2 zile si incerc sa ma documentez ce mai trebuie pe langa statie si cam la ce se preteaza) Link spre comentariu
25L91N11 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 In "butoiasul" acela se acumuleaza fludorul pe care il trage pompa. Daca te uiti bine pompa are conectat un furtun la unul din capetele "butoiasului" si celalalt capa este conectat la varful letconuli printr-o tub metalic.In acel "butoias" se mai afla si un fliltru ptr. a se evita patrunderea fludorului pe tubul de aspiratie a pompei.Varful este asemanator ca a anui letcon numai ca are gaura pe mijloc si se fixeaza pe terminalul componentei si cand cand ajunge fludorul la temperatura topirii pompa il trage in "butoias" si terminalul piesei respective ramane liber.Am un amic care foloseste bucati din burete de sarma in loc de filtru in "butoias".Probabil ca sunt scumpe, nu am avut niciodata. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 9, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Nu sunt asa scumpe filtrele.Sunt din pasla alba.Si un filtru din asta tine macar un an fara probleme la utilizare zilnica 8 ore minim. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Intrand in posesia unui DSX80 am adaptat statia si merge cu aceasta varianta .In aceste conditii DS80 devine disponibil pt cei interesati contact pe pm.O pompa din aia cum aveti pe masa unde as putea gasi?Si la ce pret? Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 La prietenii de la T.. este scumpa am vazut la 500ron +TVA, eu o am dintr-o imprimanta model mai vechi si lucra atat pe vacum cat si pe suflat aer se preteaza si la dezlipit smd cu reglaj de debit din varierea sursei de alimentare. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Aia de 500 de ron am vazuto si eu! Am si eu o imprimanta defecta am sa ma uit in ea sa vad ce pompa are.Ma gandeam sa adaptez una de acvariu da nu stiu daca face fata.Am o statie ieftina, dar cu care imi faceam treaba, ZD915 si ma lasat pompa de la ea. Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 gasesti pompa la suma de 70 de ron fara TVA si fara drum la magazinul de la Oradea ( si eu trebuie sa comand ceva de acolo)PS: are cineva unde gasesc o mufa PS2 (ca aia de tastatura) da care sa nu fie lipita de fir adica demontabila cumva .... ca nu gasesc neam si letconul meu e pe mufa din aia .... Link spre comentariu
Nonny149 Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Le stiu pe alea!E prea voluminoasa.Am sa adaptez ceva mai mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum