Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incartator de Telefon la curent de Masina

Postări Recomandate

Salutare...Mia venit o idee sa fac un incarcator de masina pentru telefon din-trun modulator stricat si mam gandit sa postez si aici sa cer parerea altor mai priceputi ca mine.

Am un iphone si dupa cum stiti bateria nu tine cine stie ce si se incarca la 5v(are incarcator de 5v cu 1amper)iar bratul de la modulator scoate 5V dar nu stiu amperajul.

Daca stie cineva cat scoate bratul dupa transformarea de la 12v la 5v...cati amperi are o baterie de masina?cam la ce amperam merge un modulator de masina?

Daca aveti vreun sfat ce piesa sai mai atasez sa mearga bine si sa numi creeze probleme telefonului.

Atasez cateva imagini cu circuitul bratului de modulator.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Puteai sa pui link cu pdf-ul,nu trebuia sa-l incarci...Ai citit tu gresit in el,tranzistorul intern supotma maxim 1,5A,lucru diferit de curentul de iesire!Curentul de iesire e in functie de schema si componentele utilizate,doar dupa ce ridici schema montajului dau te putem ajuta mai departe (in primul rand trebuie sa aflam ce curent scoate sursa ta in forma ei originala). Dup-aia putem trece la modificariDar nu mai bine cumperi alt incarcator (preferabil unu pe care-l poti deschide inainte,sa nu fie facut cu picioarele) si gata?Aproape toate incarcatoarele auto folosesc integratul asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări