Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Electromures 2x15

stefan94stefan

Postări Recomandate

De ce crezi ca este modificat?

Nu stiu dar am un "feeling" pentru ca a specificat ca a fost modificata partea de intrare pe cass (sper ca am inteles bine). Pe de alta parte a specificat ca sursa de semnal este un radiocd player de masina. Si aici ar putea fi o problema deoarece se poate sa fii legat partea de iesire a AF in intrarea amplificatorului (presupun ca acest radiocd nu are iesiri line-out cu mufe RCA mama). E OK atata timp cat tii volumul la cd player spre minim (semnal de intrare aprox.500 mV).Mai intai ar trebui conectat radiocd-ul direct pe boxe (iesire AF). Se aude mai incet dar asa aflam daca semnalul este stereo OK. Apoi ne putem da cu parerea despre amplificator.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

10

• remus68

8

• Sigisman

2

uitati niste poze cu ampl desfacut ! atat pot face nu am cu ce la rezolutie mai mare sper sa fie destul de bune ! firul alb ce trece prin tot ampl este cel care primeste semnal de ca mp3 ul de masina k intrarile ei au fost modificate....nu stiu ce sa intamplat !

Link spre comentariu
Vizitator vip2009

salutare am si eu un amplificator la fel ca acesta si as vrea integrez vumetrul in alt amplificatorproblema este urmatoarea cum pot face ca vumetru sa imi mearga pe acea statie prima oara lam probat pe o baterie de bormasina si sa aprins primele 2leduri , aqm problema cum il leg pun direct de la iesirile amplificatoruleu pe vumetru sau trebuie facut un circuit inainte?o schema cv ?Stima!

Link spre comentariu

Alimentarea VU-metrului se face asimetric cu 20V iar semnalul de la iesirea de difuzor se aplica la intrarea lui (de fapt cele doua intrari L si R, VU-metrul fiind stereo).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări