Vizitator Marshall-B Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Va salut pe toti.Eu sunt nou pe aici sau cu spune americanu noob .Va rog ajutati-ma si pe mine cu o chestie care va pricepeti.Am un ventilator de 250mm care vreau sa-l montez la un ventilator de notebook ca sa nu mai dau banii pe coler de laptop.Ingenioasa ideea nu? :DNumai ca problema este alta,am alimentat acest vent de 250 la 5v pe USB si se invarte mai greu decat pe 12v cand il aveam in calculator.Ce pot sa-i fac sa-i maresc RPM-urile chiar si pe 5v alimentat?Exsista vreun program ceva o schema?Pentru ca se invarte prea incet pe 5v si nu genereaza deloc cfm :( . Ma scuzati daca am postat unde nu trebuie dar n-am stiut exact unde,am zis ca aici e cel mai bine.Va multumesc. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 http://www.eleccircuit.com/lm2577-5v-to ... regulator/ Link spre comentariu
Vizitator Marshall-B Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 unde gasesc de cumparat? Mi-l faci tu? ti-l platesc nici o problema ca nu ma pricep sa fac eu regulator de la 5v la 12v de turatii Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Posteza la rubrica "Servicii", adica aici :viewforum.php?f=61 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum