Tavi Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 anul asta din anumite motive , nu a putut sa fie editatasperam ca din 2006 sa avem cel putin un numar la doua luniam sa va tin la curent cu tot ce apare nou Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 tre sa inteleg ca secventa care ti-am trimis eu nu a mers ,dar a lui tavi a mers?? :finga: esti tare moshu.bafta in continuare Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 nu a inteles cum se face secventa iti apartine tie , daca asta conteaza pentru tine bla bla bla .. :goodman: Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Secventa a fost buna nu am zis asta,dar eu nu am inteles cum se face exact,nu te supara ca nu am zis asta... oricum Merci la toti..... Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 da conteaza fff mult. deja am am orgasm :weedman: Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 mircea 626 , pari baiat ok care se pricepe la depanaredaca vrei si poti , ajuti , tine cont ca majoritate de aici nu-s depanatori iar comentariile ironice pe care vad ca incepi sa le faci , nu isi au rostul nu facem concurs care e mai destept ci incercam sa ajutam :rolleyes: Link spre comentariu
mircea626 Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 super de acord.cer si scuze.numai ca spre exemplu,e o simpla constatare,tu faci foarte des treaba asta.eu m-am distrat la greu.sau aici unu poate si altu nu?inca o data scuze Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 ma mai distrez si eu cu asa ceva , dar mai mult pe la carciuma sau bodega , ca de aia o avem aici pe forum :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum