stres4all Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Buna ziua, As dori si eu daca are cineva sau daca poate sa imi faca un fisier (imagine, pdf; pentru printat) cu traseele pentru adaptor 100 pin TQFP asemanator cu cel din imagine Multumesc anticipat Link spre comentariu
Zerro Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 nu vreau sa fac reclama dar gasesti la c***me***t niste placi care au 2xTQFP44, 1xTWFP64, 1xTQFP82 si 1xTQFP100 si toate astea la doar 20 RON ... iti decupezi placuta care-ti trebuie si gata ....nu credca reusesti cu metoda foto sau transfer de toner sa faci un TQFP100 .... parerea mea Link spre comentariu
25L91N11 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Salut stres4all , Descarca Xilinx library din cadsoft website. Copiaza pachetul in libraria ta si dupa aia o sa iti dai seama singur ce si cum trebuie sa faci. Iti recomand sa aplici metoda (transfer de toner)lui GeoMar cu suportul de la autocolant daca vrei sa iasa ceva. Nu am incercat sa vad daca iese si cu metoda foto. Oricum te sfatuiesc sa faci doua bucati ptr ca este posibil sa-l strici pe primul daca nu ai scule necesare pentru a lucra pe asa ceva. Nu am realizat pana acum TQFP100 dar ceva pe aproape si a mers. Toata treaba este cu ce scule o sa-l fixezi pe placa ptr ca se deterioreaza repede PCB-ul. Vezi in attach. Succes Link spre comentariu
ovy_pas Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 As vrea sa cumpar un mcu dspic30f4011 TQFP 44 dar nu stiu cum sa il monteaz pe pcb.A mai facut cineva pcb pentru TQFP 44? Sau eventual alte solutii.Un adaptor este f scump:Un asemenea soclu este accesibil ca pret dar oare se potriveste cu TQFP sau nu? Link spre comentariu
nooob64 Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Pentru ovy_pas: Daca ai experienta in realizarea cablajelor (adica reusesti sa scoti trasee de 0.2-0.3 mm , sau ai lipit chestii dastea super minuscule) nu vad de ce sa nu poti lipii acel dspic30f4011 capsula TQFP 44. Daca ai studia foile de catalog ai vedea ca este imposibil sa utilizezi un soclu plcc44 cu un cip in capsula TQFP 44. Eu zic sa nu te complici cu capsule smd la integrate de acest gen. Link spre comentariu
Allain85 Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Salutare! @ovy_pas, bineinteles ca se poate; eu am facut un cablaj de test sa vad cum iese si mi se pare ca a iesit foarte bine; este vorba de un adaptor TQPF44, am folosit barete de pini cu pas de 2.54mm. Cablajul este realizat cu metoda foto, important este ca filmele sa fie foarte calitative, eu le fac la un centru specializat!Spor la lucru! Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 ... Cablajul este realizat cu metoda foto, important este ca filmele sa fie foarte calitative, eu le fac la un centru specializat!Se poate realiza si cu film realizat la imprimanta laser, nu neaparat la un centru specializat.Uite un adaptor 100 pin TQFP realizat cu film la imprimanta laser. Link spre comentariu
Zerro Postat Februarie 10, 2012 Partajează Postat Februarie 10, 2012 Arata foarte bine ... felicitari GeoMar .... uite asa se vede maiestria ....Toate bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum