Vizitator maxi02 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 am si eu un radio vechi pe care as vrea sa-l dezmembrez dar nu prea pot abia am scos doar 3 suruburi,vreau sa spun ca e vechi dar nu pot sa-i scot suruburile se numeste megatone sx-8 Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 De ce nu poti scoate suruburile? se invart in gol sau sunt intepenite ? E cam greu sa te ajut cu sfaturi despre cum sa desfaci un surub, in principiu trebuie sa folosesti o surubenite cu margine dreapta (sa nu fie uzata) si sa apesi tare ca sa nu strici canalul surubului ca altfel chiar nu-l mai desfaci.Nu gasesc nimic despre radioul asta, ce vrei sa faci cu el mai exact? sa-l desfaci ca sa iei piese din el sau vrei sa-l repari? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Postati o poza cu aparatul si in mod cert se vor gasi solutii.P.S. Chiar trebuie sa-l dezmembrati? Poate e mai simplu sa-l repuneti in functiune. Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 De ce nu poti scoate suruburile? se invart in gol sau sunt intepenite ? Nu gasesc nimic despre radioul asta, ce vrei sa faci cu el mai exact? sa-l desfaci ca sa iei piese din el sau vrei sa-l repari?pai nush cred ca se invart in gol,nu vad nici ce fel sunt ca sunt tare jos,pai iau piese din el pun o poza imd Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Daca surubul se invarte in gol trebuie sa-ti dai seama. Daca tot vrei sa-l strici atunci poti sa spargi cumva coltul ala de carcasa. Totusi daca aparatul nu e vreo chinezarie atunci recomand sa incerci sa-l vinzi cuiva care poate are nevoie de el sau apreciaza un lucru vechi. nu stiu daca vei gasi piese de mare valoare in el, posibil sa castigi mai mult daca il dai cuiva.Asteptam pozele sa ne lamurim despre ce aparat e vorba. Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 da se invarte in gol,de dat n-am cui ca si eu l-am primit nu functioneaza,poate gasesc niste piese utile http://i56.tinypic.com/11ucnbk.jpg Link spre comentariu
mircea888 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 da se invarte in gol,de dat n-am cui ca si eu l-am primit nu functioneaza,poate gasesc niste piese utile Pune pozele promise si-ti spunem noi ce gaseti prin el, asa in principal. Cat de vechi este? este cu lampi? Ai avea nevoie de ceva anume? de obicei radiourile nu au lucruri foarte interesante prin ele ca sa le poti folosi la altceva, si daca e vechi nu prea poti sa mai ai baza in componentele pasive (condensatori in special). Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 mai am niste poze dar se incarca greu http://i55.tinypic.com/2dqn40x.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum