Vizitator slick15 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Salut!As vrea sa construiesc un amplificator pentru telefon de 1-2w putere care sa fie alimentat la o tensiune mai mica de 12v.Am cautat si pe google dar nu am gasit nimic.Ma poate ajuta cineva cu o schema ? Link spre comentariu
alexmarian Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 poate cu TDA2822M . uite aici: http://www.niqro.3x.ro/TDA2822M/TDA2822M.htm TDA-ul il poti gasi in unele aparate radio (mai mici), sau cu tda7052 ai aici un proiect http://www.eleccircuit.com/super-small- ... c-tda7052/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 2822-ul asta il gasesti in mai toate boxele astea mici de calculator... daca mergi intr-un targ de vechituri sau faci rost altcumva, nu neaparat de perechea intreaga, dar macar de boxa care contine amplificatorul si alimentarea, cu 10 ron ar trebui sa te alegi cu toata treaba facuta... trebuie doar sa le mai bagi intr-o cutie civilizata, etc. Link spre comentariu
Vizitator slick15 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Dap asta cautam va multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator slick15 Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Cred ca o sa fac schema asta dar nu stiu de cat tre' sa fie difuzoarele ca de acolo de unde am luat'o nu scria.Ce parere aveti? Link spre comentariu
alexmarian Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 poi dak e amp de 2w stereo cred k scoate 1w pe canal cu difuzoare de 4ohm.poti sa ii pui un dif de 2w pe canal,sau mai mare k n-are nik dak e mai mare..(dar nici prea mare k zici ca vrei sa faci amp portabil) app.si difurile astea mici le gasesti mai peste tot(demonteaza si un aparat de radio mai mic ceva ,gasesti u.Bafta) si un sfat alimenteaza-l cu o baterie de 9v (cam 5lei una) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum