Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar CNC

Vizitator nicu29

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• katran

3

Top autori în acest subiect

Cam cat vrei sa cheltui ? La ce precizie vrei sa lucreze ... Cursele alea ... chiar sunt 30mm sau 30cm ( A4 ) ? Cat de repede vrei masina ? In ce configuratie ( sistem turn-key sau doar mecanica ) ?

Link spre comentariu
Vizitator nicu29

Da vb de milimetri nu cm doresc sa fac diferite forme bazorelief ex gravarea unei placute din plastic un scris foarte mic minim un 2-3mm inaltimea literelor clar de precizie am nevoie maxim Nu vreau mecanic doresc sa conectez la pc sa lucred dupa o imagine 3D cred ca cel mai bine este sa imi spuneti un pret si cat dureaza Daca ma puteti ajuta cu absolut tot inclusiv soft ar fi genial astept un raspuns de la dvs eventual un numar de tel

Link spre comentariu

Daca ai nevoie de precizie , la cursele alea mai bine cumperi o freza ... un proxxon sau un sherline ...

Cu 1000USD rezolvi problema :

http://cgi.ebay.com/Sherline-5400-Delux ... 5642487e97

Conversia CNC e usoara ... trei motoare si un controller ...

Ca sa fac eu o masina ( router ) , o sa te coste tot pe-acolo ... ca trebuie suruburi cu bile , ghidaje de calitate ...

Degeaba ai curse mici , componentele necesare sunt cam aceleasi ( difera dimensiunile , dar preturile nu prea ... )

Succes .

Link spre comentariu
Vizitator nicu29
:) e clar nimeni nu mai vrea sa munceasca in tara asta mai bine ma duc sa cumpar de acolo Domne faci cnc ma ajuti ai nevoie de bani zi un pret nu am nimic decat un pc restul vrau sa ma ajute cineva cu soft explicati cnc clar eu repet vreau sa fac piese mici lucrez in mm in cm foarte rar lasati un numar de tel sa discutam mai detaliat la tel si eu ziceam ca gata am gasit omul unde putem face pe banda asa ceva si cand colo ma trimite la proxon dami un numar de tel sa va contactez sa dezbatem :rade:
Link spre comentariu
Vizitator nicu29

1000$ sa fie dar de bani astia sa sara piesele mai ceva ca la aparatul de floricele :)))glumesc tratez cu cei din afara nu prea vreau sa cumpar de acolo sunt mai nationalist asa de aceea sunt convins ca noi romani suntem buni cine este un bun meseriasi si doreste o colaborare cu mine

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator ssio

Salut,Am nevoie de ajutor pentru cumpararea unui router mecanic CNC pentru folosire intensiva- nu hobby. Am 2 variante de oferta cu diferente mari de pret. Noi ne pricepem doar sa-l folosim nu si componente, din pacate. Diferentele sunt la ghidaje si transmisia pe axe:cel mai ieftin are ghidaje pe x, y, z cu cremaliera, iar cel mai scump are ghidaje de precizie cu carucioare cu bile (capsulate si protejate impotriva prafului)cel mai ieftin are transmisia pe x si y cu roti dintate si pe z cu surub cu bile, iar cel mai scump are transmisia pe x, y si z cu surub cu bile. Ne dorim sa-l folosim pentru decupare pe contur a materialelor acrilice, PVC si Aluminiu, sa fie fiabil si sa ne putem baza pe el sa nu pice cand avem mai multa nevoie de el.Diferenta de pret intre cele 2 routere este de aproximativ 30% pentru aceiasi dimensiune utila (3000x2000mm), si ar cam conta pentru noi.M-ar ajuta daca as primi un raspuns de la un cunoscator cat mai repede posibil. Saptamana aceasta trebuie sa ne hotaram pentru care optam.Multumesc mult!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări