Vizitator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Technics SB-M300 A ascultat cineva boxele astea? Ce-mi puteti spune despre ele, in mai multe cuvinte? Merita, impecabile, 250 eur? Multumesc! Link spre comentariu
alexutu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 am avut modelul SB 20, se pare ca dif de bas si inalte sunt tot alea dar vad ca mai are niste dif inauntru. erau f bune la calitatea sunetului insa puterea nu era nemaipomenita nici basul nu rezista f bine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 SB-M20 erau bass reflex si n-aveau decat cele 2 difuzoare... Astea au 4 difuzoare si 2 membrane pasive... una e pe panoul spate si una e undeva in spatele panoului frontal.Se vad pe panoul frontal, jos-stanga-dreapta, niste fante, pe unde "refuleaza" membrana pasiva frontala... cele doua difuzoare vizibile sunt inalta si presupun ca o medie-joasa...Review-urile de prin afara spun lucruri frumoase, gen inalte taioase si basi puternici si precisi...Eu le-am ascultat prin anii '90, in reprezentanta Technics/Panasonic, dar nu-mi mai amintesc cum sunau, ca mi se taiau picioarele si lesinam... oricum, pe vremea aia ma impresionau teribil si combinele Aiwa, dar astea... Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Ascultat pe indelete.Impecabile (!?) - merita banii.Pentru ceva mult mai bun vor fi si costuri mult mai mari, normal. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 merci de raspuns, cred ca urmeaza foamete! Are Technics si alte modele in gama asta, care ajung pana la 3000 euro... dar... Mai vreau asta si ma pot considera un om fericit (frustrari din copilarie). Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Deja sunt piese de colectie, si incintele si pre+amp-ul din poza! Reprezinta "ultima zvarcolire" a firmei disparute pentru a mentine vie flacara stereofoniei.Contrar subiectivismului celor care scuipa pe Sony, Technics, JVC sau Aiwa, fara ei nu s-ar fi facut mari progrese in stereo. Iar tehnicitatea din produsele de varf din perioada '70 - '90 nu prea se mai intalneste in produsele actuale.In definitiv ce sunt 250 euro pentru o piesa de colectie? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Niciodata n-am inteles ce s-a intamplat cu ei... de fapt, de ce au oprit productia (in afara de casti, platane si ce mai fac ei)?... Desi, daca stau bine sa ma gandesc, s-au oprit la timp. Au ramas in istorie si-n sufletele multora, nu s-au "diluat", asa cum s-a intamplat inevitabil cu altii... Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Ce s-a intamplat e simplu:Brandul, apartinand Matsushita nu mai avea sens sa continue intr-un mediu orientat catre home cinema.au ramas celelalte branduri ale corporatiei: National, Panasonic si National Panasonic. Tot ce a fost stereo s-a reorientat catre HT sau s-a luat decizia sistarii productiei. Link spre comentariu
suat Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 si eu imi doresc un asemenea amplificatorun amplificator de genul si un EQ digital... Link spre comentariu
ahegyes Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Eu am ascultat cu multa vreme in urma ata amplificatorul cat si boxele.Despre boxe: sunet curat, fara sa iasa ceva in evidenta, poate doar lipsa basului in ciuda incintei cu membrana pasiva.Despre amplificare:sunet curatel dar fara putere. Etajele finale sunt cu integrate de tipul STK. Puterea de 120W e data la 4Ohmi - 1khz ceea ce inseamna ca la 8Ohmi, pe toata banda audio nu stiu daca are jumate din cei 120W (din pacate). Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Da, stiu ca sunt departe de a fi extraordinare, dar intra cumva in categoria celor cu sex appeal si intr-un anumit scenariu, cand interiorul e un eclectic bine controlat, ai in fata un pahar de vin de 15 ani, o tigara de foi, o lumina difuza, o tanara domnita langa si o muzica pe masura, eu nu as vedea altceva in locul lui (intr-o categorie rezonabila de pret, evident) ... impreuna cu dansele: SB-M10000 Link spre comentariu
Shambala Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Mie mi s-a parut ca au chiar surprinzator de mult bas pt. cat sunt de mici. Abia dupa ce am vazut schita am inteles de unde iesea atat de mult bas din ele.Adi, sa stii ca sunt pretentioase la pozitionare - de acolo poate aparea +/- bas.Despre amplificator am preferat sa ma abtin sa scriu pt a nu ii altera visul lui nomikos, dar este cel mai slab - si mai prost ca sunet - din toata gama cu acel aspect.TOATE modele anterioare au fost mai bune, cu cat mai vechi, cu atat mai bune.Din pacate cele BUNE erau scumpe, si chiar si acum se vand scump - $ 1000-3000.Revenind la incinte, seria SBM a fost cantecul de lebada al firmei, modelele 300 (bookshelfurile) si 800 (micile floorstandere) fiind cele mai vandute in Romania.SBM 1000 sunau chiar f bine - din pacate sunt f rare (la noi).SBM 10000 au fost mai mult un exercitiu de still, foarte scumpe, foarte grele, au fost realizate foarte putine exemplare. Link spre comentariu
Vizitator vlady_zch Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 De curand am intrat si eu in posesia a unei perechi de Sb-M500, modelul intre m300 si m800. Basul exceleaza.Am facut aceasta completare chiar daca a trecut un an de la ultima postare Link spre comentariu
Liviu Ianush Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Sa le stapinesti sanatos si sa le asculti cu placere. Esti un norrocos. Sunt niste incinte care exceleaza si din pacate, cum stim, nu se mai fabrica demult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum