dividivus Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Spor la treaba! Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 La topicul " Incinta ptr.SAL 4050" se poate vedea si incinta pt.SAL 2530,daca se downloadeaza pagina.Merci ptr.Programul de calcul indicat,o sa-l studiez. Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 La topicul "Incinta ptr.SAL 4050"gasiti pagina celor de la SAL,si acolo incinta ptr.dif SAL SR2530.Merci ptr.programul mentionat.O sa studiez si acest program dsa vad ce rezultat imi da. Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Rectific.Diful este SAl,dar modelul este "SR2530".Oare planul acela de separatie cu gaura mare in mijloc schimba esential modul de functionare al incintei? Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 Deci daca aduc bine aminte, atunci portul "lucreaza" doar sub frecventa ei de acordaj, deci functioneaza ca un fel de "valva". Astfel poti sa masori diametrul si lungimea (in cazul acesta acum este vorba de grosimea peretelui despartitor) peretelui (ca este un fel de port intre 2 incinte) si uita-te ce frecventa de acordaj iese pt acesta (adica frecventa portului). Cred ca va iesi ceva mult mai mare de oridinul sutelor de Hz, deci tot ce este sub aceasta frecventa nu va fi afectat de port. Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 20, 2005 Partajează Postat Noiembrie 20, 2005 Mi-ar placea sa stiu cum se numeste atunci acest tip de incinta. Reamintesc,este impartit interiorul incintei de catre o placa care are o gaura mare in ea,astfel creindu-se 2 spatii,cea de sus cu diful si cea de jos cu portul si care comunica prin gaura mai sus amintita.Multumesc. Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 Acea placa din mijloc cred ca nu are decat rolul de a rigidiza incintaExact incinta aia am facut-o si suna chiar foarte bine.sbx 2530/dtf12/iar ca medie nu recomand difuzorul pe care il recomanda planul pentru ca este foarte puturos (85db).Eu le-am cumparat si am ramas cu ele. Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic ... highlight= Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 Daca tinem cont ca boxa celor de la SAL trebuie tapetata in interior cu material de amortizare(burete,vatelina) (asa prevad ei)atunci volumul vazut de difuzor "sare" de la cei 74 L. pe undeva pe la 150 L?In cazul acesta calculele facute cu WinIsd sunt bune,caci si lor le da 154 L.ptr.acest dif.Intreb atunci insa de ce programul WinIsd nu tine cont de tapetarea interioara a boxelor,caci ,in general,nu cred ca se fac boxe,bas reflex mai ales,fara material de atenuare a undelor stationare si a reflectiilor nedorite. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 cam mare diferenta intre 74 si 150L :rolleyes: Cu o asemenea amortizare spl scade considerabil :toimonster: Link spre comentariu
Vizitator SIG Postat Decembrie 9, 2005 Partajează Postat Decembrie 9, 2005 Ptr.linistea mea sufleteasca se indura sa-mi calculeze cineva intr-un program mai performant o boxa ptr. diful asta ?Eventual si cat fonoabsorbant trebuie si pe care perete/pereti trebuie pus.Merci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum