Vizitator maxi02 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 cum as putea creste puterea bassului(philips spa 5300)am doar una,daca as lua 2,cum leas putea uni sai cv,mai am niste boxe pe undeva pe care sa le conectez(nu sunt toate la fel,doar sa cresc puterea vreau) Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 mai mult,am doar 13 ani ma gandeam la ceva, dar mai trebuiesc indicii, boxele sunt pt calculator,si nu doar satelitii sai unesc,si subwooferele,daca sunteti amabili spuneti-mi cum sa leg,etc Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Fi mai explicit ce cu ce vrei sa connectezi poate te ajutam si eu tot la 13 ani am inceput si am lucrat la palatul copiilor. Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 pai am un sistem philips spa 5300 si m-as bucura daca ar avea mai multa putere si bass si audio,si daca as avea 2 cum as putea sa le conectez ca sa am sistem 4.2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Spor! Baga omule "cacao-ul" de mai sus in PC si baga in el mufile de intrare ale celor doua sisteme, ce-i atat de greu????????????? se numeste adaptor Jack 3.5 tata- 2x jack 3.5 mama aurit :dsgfds :dsgfds Altfel nu poti! Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 nu e asa,eu mufa care ar trebui so bag in pc este la monitor si satelitii merg direct la subwoofer,sau are trebui sa iau aia sa bag stang-drept intr-una la un woofer inca una de la celalalt stang-drept si bag la monitor sau cum(desenati ca nu inteleg:))) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Tu vrei sa bagi doua d-astea intr-un calculator? Nu inteleg care-i treaba cu monitorul... Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 da 2 din alea,este cablul de la o boxa,care trebe introdus in pc,e la mn locul unde trebe introdus este la monitor,fac o poza ca sa intelegi Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Bun, irelevant, poate sa fie si pe tavan, daca pe acolo iese semnal audio stereo... Baga in gaura aia din monitor sumatorul indicat si in fiecare gaura din spatele sumatorului, bagi cate o mufa jack 3,5 (intrarea de semnal audio a sistemului) stereo, de la fiecare sistem in parte... in felul asta, fiecare sistem primeste cate o felie din acelasi semnal. Vor merge in tandem. NU e cea mai fidelicioasa solutie, dar n-ai ce-i face... adaptarea impedantelor e deja prea mult.O sa mearga, stai linistit... Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 am inteles mai trebe sa iau al doilea sistem )si "cacao"-urile,sau cum pot trage volumul de la winamp,boxa si monitor daca bag si un amplificator risc sa sparg ceva? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Amplificatorul audio este un dispozitiv care se intercaleaza in calea unui semnal audio de nivel mic ~0,75V si difuzor/incinta acustica (pasiva). Pasiva, adica nu contine deja incorporat un amplificator. Boxele tale sunt active, adica au deja in pantecele lor, 3 mici amplificatoare, 2 pentru sateliti si 1 pentru subwoofer. D-asta le bagi in priza, sa dai curent acelor amplificatoare. Orice incercare de a intercala in ecuatia asta un amplificator, este sortita exploziei, asa ca stai cuminte. Orice incercare de a creste puterea debitata a amplificatoarele alea interne, implica in mod automat schimbarea lor, ceea ce nu e exclus, dar e futil, data fiind puterea limitata a difuzoarelor. Poti folosi un amplificator extern, conectat la iesirea acelui calculator/monitor (e MAC?), dar acesta trebuie sa vina impreuna cu incinte acustice pasive, alese pe masura puterii lui. Varianta pe care ti-am dat-o eu, in afara ca e inutila, nu implica nici un risc... trebuie sa intelegi ca nu e cea mai buna varianta sa pui la jug doi boi costelivi, mai bine pui unul sanatos... scapa de philipsul ala, mai pune banii pe cere vrei sa-i dai pe inca unul si cumpara un Altec Lansing sau un Logitech mai sanatos... Spor! Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 vreau sa cumpar un logitech z-5500 dar deocamdata ma descurc cu asta,oricum n-am folosit-o la capacitate maxima ca urla parintii si intro camera mica-medie.....zici ca....,logitech z-5500 e scumpa poate de ziua mea o primesc Link spre comentariu
Vizitator maxi02 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 am uitat sa spun ca ascult rap de aia vreau bass puternic Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Cu banii de pe zarzavatul ala de Z-5500, cumperi un amplificator stereo de 2x100w si o pereche de boxe standfloor, de-or sa-ti zdruncine sufletul din tine... ai sa incepi sa ai o alta intelegere asupra a ceea ce inseamna bass puternic...Pe mine ma apuca rasul, cand vad zorzonelele astea de calculator in magazin... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum