liviu Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Deschid un subiect , pt cei care ,au incercat,au realizat,au suferit , si/au dat toata silinta ,in a obtine perfectiunea .Dupa cum spune si titlu ,as vrea , sa ne prezentam proiecte ,care sa contina urmatoarele<........Amplificator +incinta+difuzoare egal , hi-fi.Si acum , urmeaza realizariile .Sa vedem ce iese.Am mai postat pozele astea, dar e vorba , de alt subiect. Link spre comentariu
liviu Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Tot ce vreau , e , sa ne laudam cu cea ce am facut , si daca se poate , sa dezvoltam idei, inspre bine. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Spune si ce difuzoare si amplificator ai acolo ca sa fie complet. Nu imi place ca ai monitorul in dreapta, in stanga banuiesc ca e televizor, si trebuie sa te uiti in dreapta si sunetul vine din fata. Banuiesc ca folosesti sistemul audio si pt televizor, ai putea face televizorului un raft deasupra calculatorului. Pun si o poza, poate ridica niste idei. Lucratura e foarte frumoasa. Eu nu am cu ce sa ma laud cu ce am facut in hi-fi, am recurs la solutii ieftine cu second handuri de fabrica. Asa am adunat urmatoarele: o combina audio Fisher veche pe care am primit-o de la o ruda, cu amplificator STK4142 (Japonia) pe care o tin pe 2 radiotehnika S-30B cumparate de mine in stare f buna, curatate pe interior si adaugat material fonoabsorbant pe pereti si vopsita masca de plastic din fata. Un subwoofer activ 5.1 cu difuzor de 25 de cm, conectat la 4 boxe Tesla, 2 primite tot pe moca, cele de plastic care asteapta sa se incalzeasca ca sa fie vopsite si ele negru mat, si adaugat amterial fonoabsorbant, le-am primit de curand, celelalte 2 luate second hand si vopsite de mine negru si schimbate inaltele cu altele luat second, tot originale, in stare ff buna, una chiar noua, ale lor erau imbatranite si gaurite,la fel umblat in ele, bagat material fonoabsorbant. Toate conectate prin mixer la calculator si televizor. Se aud foarte ok, la un pret destul de mic, le-am adunat cu rabdare, cum am gasit o oferta buna cum am luat. Mixerul e tot sh. Sunetul e stereo pe fiecare pereche de boxe. Si mai am facute de mine 2 boxe cu difuzoare Blue Tech de 15" si driver de 1", profesionale, si amplificator T.amp TA-1050, si egalizator 2x15, astea le tin in camera mai mult pt joase, inaltele le scot aproape de tot din egalizator, ca strica suentul, acum nu le am in camera, sunt la parter, asteapta o petrecere. Le tin in in spatele meu, in colturi. Ideea e ca se poate cumpara ceva decent second hand, daca ai rabdare si cam ai idee ce sa cauti si stii ce vrei. Link spre comentariu
liviu Postat Februarie 26, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2011 Difuzoarele ,au 10 ,15 ani vechime,recuperate din televizoare philps,sunt niste veterane pentru mine.Diametrul lor ,e de 10 cm si o putere de 30w rms.Cutia lor originala ,e din plastic, destul de mare, si bine gandita.Sunt ideale pentru o camera,si daca nu ma insel,coboara pana la 50 de Hz.In timpuriile acelea , cei de la philps, luptau mult pentru sistemul audio dintr-un televizor.Iar pentru amplificator ,am optat pentru NAD3020, cu cateva modificari.Frumoasa aranjare.Imi place ideea.Imi place ,ca esti printre putinii ,care apreciaza lucruriile secon hand. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum