Vizitator profir Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Sal,va rog un mic ajutor ,am un genius 5.1-5005,mi s a ars siguranta,am schinbat o de vreo 2 ori cu una identioca,le arde imediat,am taiat condesatori de sub diodele redresoare,face acelasi lucru,ce crede ti ca s ar putea sa aiba? Link spre comentariu
djdansmart Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Scurt undeva..degaba ai taiat ce ai taiat tu...lasa doar traful.fara diode si vezi daca mai face! Posibil sa ai vreun final in scurt,traful cu probleme,diodele redresoare..trebuie eliminate pe rand! Link spre comentariu
Vizitator profir Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 am deconectat mufele care alimenteaza cele 2 placi,am alimentat,deci traful e bun,am masurat tensiunile mi s au parut putin c am mari+_17v.ca si+-30v.ca,care final s ar putea sa fie in scurt,as putea sa alimentez placile separat oare si sa alimentez sa vad pe ce placa e scurtul? Link spre comentariu
Vizitator profir Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 am taiat condesat de sub diode ca ci am citi pe forum ca pot sa fie vreunul in scurt,dar degeaba,o sa pun unii noi,si o sa schinb si pe cei electrolitici, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum