Vizitator mihairazvan91 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Salutare! Sunt nou aici si sper sa fiu si bine venit. as dori si eu daca se poate, (au mai fost deschise topicuri cu aceasta tema, imi cer scuze) schema si piesele folosite la realizarea unui pistol de lipit( toate detaliile, nr spire bobina primara, dimensiune,etc), si daca se poate si schema realizarii unui pistol de lipit alimentat la transformator de 12 V sau baterie de masina de 12 V. Imi cer scuze, dar nu ma pricep chiar asa de bine la electrica, sa fiu sincer poate in fata la unii nu stiu nimic.dar toate au un inceput! sper sa ma ajutati cu toate detaliile Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Da,este o discutie despre asa ceva,cauta discutia si posteaza intrebarea acolo;userul c_anicai parca a realizat unul. Link spre comentariu
Vizitator mihairazvan91 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 poi... da dar nu inteleg, adica am cautat si nu am gasit valorile condensatorilor, tranzistorilor... am vazut scheme... topicuri peste topicuri singuru lucru cu care mam ales este... si dezamagitor numarul de spire, dimensiunile barei de ferita, grosimea sarmei de cupru, grosimea ... ca sa ma exprim mai bine as vrea sa ma ajute cineva sa realizez si eu asa ceva... deci pur si simplu nu am gasit, adica nu am reusit sa inteleg.unii termeni nu ii inteleg...eu akma vreau sa invat electronica si asta cred eu ca e un inceput.Cunostintele mele in electronica sa zicem intr.un fel ca sunt minime. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Pai posteaza la sectiunea incepatorilor. Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Citeste cu atentie aici:viewtopic.php?f=41&t=48468 Link spre comentariu
strombi Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 In primu rand pistolu de lipit are in el doar 1 transformator si cam atat Link spre comentariu
Myhayxx Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 mai bine te apuci de constructia unei statii de lipit citeste aici: viewtopic.php?f=205&t=70065 Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Discutia se continua pe topicul dedicat,deci de asta nu mai e nevoie Link spre comentariu
Postări Recomandate