Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pistol de lipit

Vizitator mihairazvan91

Postări Recomandate

Vizitator mihairazvan91

Salutare! Sunt nou aici si sper sa fiu si bine venit. as dori si eu daca se poate, (au mai fost deschise topicuri cu aceasta tema, imi cer scuze) schema si piesele folosite la realizarea unui pistol de lipit( toate detaliile, nr spire bobina primara, dimensiune,etc), si daca se poate si schema realizarii unui pistol de lipit alimentat la transformator de 12 V sau baterie de masina de 12 V. Imi cer scuze, dar nu ma pricep chiar asa de bine la electrica, sa fiu sincer poate in fata la unii nu stiu nimic.dar toate au un inceput! sper sa ma ajutati cu toate detaliile

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator mihairazvan91

poi... da dar nu inteleg, adica am cautat si nu am gasit valorile condensatorilor, tranzistorilor... am vazut scheme... topicuri peste topicuri singuru lucru cu care mam ales este...:) si dezamagitor numarul de spire, dimensiunile barei de ferita, grosimea sarmei de cupru, grosimea ... ca sa ma exprim mai bine as vrea sa ma ajute cineva sa realizez si eu asa ceva... deci pur si simplu nu am gasit, adica nu am reusit sa inteleg.unii termeni nu ii inteleg...eu akma vreau sa invat electronica si asta cred eu ca e un inceput.Cunostintele mele in electronica sa zicem intr.un fel ca sunt minime. Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări