Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Net rentabil?

ionionel

Postări Recomandate

Am trecut de la RDS la Romtelecom datorita vitezei netului la RDS aveam 5Mbps iar acum la Romtelecom am .20Mbps prin tehnologia VDSL ,abonamentul este 5.64Eurocu TVA ..Pana acum sunt f multumit de net ..uitati un test de viteza ...Am primit in custodie un Modem cu Router (model VDSL 2/ADSL 2 +HG656B) cu wireless.... :da

Uite viteza care o am la pachetul de 2mb/s cu 30 lei pe luna!

Posted Image

Deci recomand RDS, iar cel pe modem USB merge la fel de bine!

L.E Stau la 30km distanta de orasul brasov, capat de linie ferata!

Pune si un test pe extern, cu Frankfurt-ul de exemplu.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

4

• ionionel

4

• bchendran

3

• strombi

2

Top autori în acest subiect

Eu am semnat contract cu Rds acum trebuie sa vina sa traga cablu,nu iau in considerare parerile voastre fac de capul meu, daca nu imi convine ma mult la alti si gata.

Link spre comentariu

Eu zic ca pe fiberlink vei fi foarte uimit deadreptul!Daca iti bagi pe cablelink, mai bine iti iei altceva, pe cable link nu depasesti viteza de max 500kbit/s, asat in cazuri bune, dar in rest peste 200kbit, cam greu se ajunge!

Link spre comentariu
Vizitator comfel

Eu am semnat contract cu Rds acum trebuie sa vina sa traga cablu,nu iau in considerare parerile voastre fac de capul meu, daca nu imi convine ma mult la alti si gata.

Nu te obliga nimeni sa iei in consideratie ceia ce sa discutat fiecare procedeaza cum crede ca este mai bine pentru el .....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări