ionionel Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Toată stima.Am un internet de proastă calitate.La download am viteză tare mică.Mam gîndit să îmi bag net de la romtelecom.Dacă are cineva de la romtelecom să-mi spuneţi dacă merită.Daţimi cîteva detalii. Ce viteză are şi care e taxa pe lună. Link spre comentariu
bchendran Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Esti din Cluj-Napoca sau din imprejurimi?Din cate am vazut, unde are concurenta Romtelecom-ul le merge netul brici. Unde nu, nu. Link spre comentariu
ionionel Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 La cluj îmi merge internetul dar am şi la ţară o casă lîngă cluj unde mă mai duc la fiecare sfîrşit de săptămînă.La sat nu am alternative ca la oraş.Are cineva idee ce net merită la sate? Link spre comentariu
bchendran Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Daca mergi doar la sfarsit de saptamana si nu ai nevoie de latime de banda mare, iti poti lua un net mobil de exemplu (in masura in care ai semnal acolo la tara) - Orange, Vodafone, RDS...care iti place.La mine in Baciu am luat de proba un net de la Orange si nu mi-a mers ca am semnalul cam slab desi pe harta lor aparea in aria de acoperire 3G si mi-au garantat ca o sa mearga; l-am dat inapoi.Acuma am de la Maxnet...si plang dupa fibra optica din Manastur, si cu toate astea e cea mai buna solutie disponibila. La tara-i problema mare cu netul. Link spre comentariu
ionionel Postat Februarie 25, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2011 Am şi net prin modem vodafone dar la ţară primesc semnal de la o depărtare de 10km. Am urmărit acoperirea cu harta vodafone şi în localitatea cu pricina am semnal în afara clădirilor de 7,2Mb pentru internet.Oare dacă miaş lua un cablu prelungitor usb şi să-mi scot afară din casă modemul, atunci aş avea viteză? Link spre comentariu
bchendran Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Am urmărit acoperirea cu harta vodafone şi în localitatea cu pricina am semnal în afara clădirilor de 7,2Mb pentru internetPovești cu pești marca Vodafone; dar poți încerca cu un prelungitor USB, nu te oprește nimeni... Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Cauta in forum si ai sa gasesti multe info pe aceasta tema. Link spre comentariu
Vizitator nasul Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 RDS daca se poate, daca nu Romtelecom. Eu sunt pe RDS si platesc mai putin decat daca as fi avut de la Romtelecom undeva la 30 de lei lunar si downloadul imi merge cu maxim 7-8 MB/s. Depinde si de unde si ce descarci. Eu folosesc torrente private adica cu cont. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Am trecut de la RDS la Romtelecom datorita vitezei netului la RDS aveam 5Mbps iar acum la Romtelecom am .20Mbps prin tehnologia VDSL ,abonamentul este 5.64Eurocu TVA ..Pana acum sunt f multumit de net ..uitati un test de viteza ...Am primit in custodie un Modem cu Router (model VDSL 2/ADSL 2 +HG656B) cu wireless.... Link spre comentariu
ionionel Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 La ţară unde vreau net este cablu dar pe strada mea nu au internet alţi ,iar pt.mine nu trag cablu pe strada aceea.Am alternative de la rom telecom sau de la U.P.C. Dacă are cine de la U.P.C internet la ţară să-mi dea şi mie detalii despre calitatea reţelei.Înţeleg că se dă şi antenă parabolică?Nu vreau să mă grăbesc o săptămînă sau două că mam grăbit şi cu modem de la vodafone şi mam păcălit. :cry: Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 La ţară unde vreau net este cablu dar pe strada mea nu au internet alţi ,iar pt.mine nu trag cablu pe strada aceea.Am alternative de la rom telecom sau de la U.P.C. Dacă are cine de la U.P.C internet la ţară să-mi dea şi mie detalii despre calitatea reţelei.Înţeleg că se dă şi antenă parabolică?Nu vreau să mă grăbesc o săptămînă sau două că mam grăbit şi cu modem de la vodafone şi mam păcălit. :cry:Intereseazate la Romtelecom cam ce viteza iti poate asigura ...la acestea internetul se asigura prin linia telefonica fara alte complicatii..... Link spre comentariu
dragon82 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 RDS e mama internetului la fir.Vodafone e cel mai bun la internet mobil.Internetul la fir e pt download pe cand cel mobil e doar pentru trafic. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Am trecut de la RDS la Romtelecom datorita vitezei netului la RDS aveam 5Mbps iar acum la Romtelecom am .20Mbps prin tehnologia VDSL ,abonamentul este 5.64Eurocu TVA ..Pana acum sunt f multumit de net ..uitati un test de viteza ...Am primit in custodie un Modem cu Router (model VDSL 2/ADSL 2 +HG656B) cu wireless.... Uite viteza care o am la pachetul de 2mb/s cu 30 lei pe luna! Deci recomand RDS, iar cel pe modem USB merge la fel de bine! L.E Stau la 30km distanta de orasul brasov, capat de linie ferata! Link spre comentariu
strombi Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Eu am Click net si mai am 5 zile pana se termina contractul si imi bag de la Rds La astea platesc 700 de mii si iau cu 200 kb/s si la rds cu 390 iau cu 20 de mega,Click melcul cum l-am botezat eu e foarte stabil dar are banda mica ce vrei daca e prin linie telefonica. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Sincer iti zic , ori iti bagi net cu 49 lei ori cu 29 lei, cel cu 39 lei adik de 3mb/s merge cam nasol uneori, se conecteza greu!Si inca ceva, nu cred ca exista vreo diferenta intre net cu 29 si 49 lei!Un vecin de al meu are de 4mb si sincer eu am viteza mai mare la speed test fata de el, doar ca la el apare cu 1mb/s la test speed de la rds!Viteza care imi arata testul de la RDS! Poza mai jos!Iar lui ii apare cam 32mb downloadsi 3mb upload! ma refer la vecin! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum