virgil_19 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 MA INTERESEAZA o schema a sursei de alimentare cu tensiuni a DVD HOME THEATER SOUND tip SA-PT150 PANASONIC. CU MULTUMIRI BIL Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 mutat la documentatie si schemePune si tu un titlu adecvat data viitoare Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Va Salut ! Aveti service manual cerut de dvs.dati un click aici : http://elektrotanya.com/panasonic_sa-pt ... nload.html. In dreapta jos pe pagina respectiva, apasati pe <> Mult succes ! Link spre comentariu
crmn1 Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 daca acest topic mai este de actualitate ptr cineva pot spune ca schema sursei de alimntare la acest aparat nu este publicata nicaieri .cu toate acestea rog pe cei care ma pot ajuta sau au intinlit un asemenea defect////pe display apare f76 care inseamna pe scurt def alimentare.am inlocuit sursa cu una NOUA si am acelasi f76.din masuratori nu am consum mare pe finali si orice cupla scot din montaj de ex cooler am f61-76,chiar nu mai inteleg nimic este clar scris in service defect de alimentare iar sursa trimisa la un prieten functioneaza normal in alt aparat.daca cineva a intinlit acest defect si are o rezolvare rog posteaza acest lucru.cu multumiri anticipate nelu c Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum