ratza Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Da, se pot selecta. Clic dreapta pe libraries din Eagle control panel -> "Use all".Pentru c?utat componente se folose?te bara de jos din fereastra care apare dup? ce s-a dat "add component" ?i se scrie o parte din numele sau capsula piesei respective, între dou? stelu?e. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 ca s? m? dau mare la ratza , m-am apucat s? fac cablajul de la celebra plac? de sunet cu pcm2906...doar c? m? c?piaz? eagle c? nu-mi dau seama cum îl conving s? bage dreq pcm-ul pe bottom, nu pe top!!! niscai "indic??ii pre?ioase"??? Link spre comentariu
Vizitator cyp Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 salutare ! eu am incercat , asa ceva , numai de test sa vedem cum lucreaza EAGLE , dar dupa actionarea butonului ,,BOARD,,m-am impotmolit la stagiul in care trebuie sa mut piesele si sa definitivez cablajul! Adica nu ma lasa sa mut nici o piesa........ . Va rog sa ma ajutati! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 La versiunea free le po?i muta doar în interiorul chenarului desenat automat. Link spre comentariu
Hurricane Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Va salut Ma poate ajuta cineva cu aceasta schema in eagle? trebuie sa o fac cat mai repede, nu am cunostintele necesare de a lucra in eagle si nici timpul deoarece trebuie sa o am cat mai repede posibil. Ma gandeam poate o are cineva facuta sau ceva de genul. Va multumesc. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Vrei doar schema sau ?i cablajul? Link spre comentariu
Hurricane Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Scuze, m-am exprimat gresit, cablajul l-as dori. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 OK. Tre' s? a?tep?i vreo or?, dou?. Înc? mai sînt la serviciu. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Ia la tata. Po?i schimba componentele dup? bunul plac, pentru exersat. Link spre comentariu
Hurricane Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Multumesc mult ratza, nu ma asteptam sa primesc asa repede ajutor. Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Sincer, nici eu Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Am o intrebare in legatura cu vizualizarea 3D a circuitelor in Eagle : Cum pot sa vad toate piesele din circuit ? , deoarece la unele se vad numai gaurile . Am downloadat un pachet cu toate piesele de aici : http://www.matwei.de/doku.php?id=en:eagle3d:eagle3d , dar nu stiu cum sa le instalez .Ma poate ajuta cineva ?Aceeasi problema... are cineva un raspuns ??? Link spre comentariu
junior Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Ceva mai dificil .Trebuie editate manual niste fisiere ( scrie chiar pe sit-ul pe care l-ai citat) . NU iti apar componentele pentru ca nu sunt asociate sau ne exista corespondent in biblioteca .CEl mai des patesti asa ceva la condensatoare care pot avea diferite librarii iar Eagle 3d nu stie decat de cateva . Link spre comentariu
radu3g Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Dau comanda group,(pentru move) le selectez din mouse, dar nu selecteaza tot. Ramine neselectat tocmai PIC-ul si un tranzistor. Stie cineva de ce? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum