Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

Cu ce am citit pe aici si un pic de ajutor pot zice ca de acu`ma descurc si eu in Eagle, de regula folosesc alt program cu mai multe facilitati decit Eagle insa nu are 3D. Mai departe pun un proiect sch, brd si 3D[attachment=4]AlimLM324sch.pdf[/attachment][attachment=3]AlimLM324brd.pdf[/attachment][attachment=2]Top.jpg[/attachment][attachment=1]Bottom.jpg[/attachment]Am reusit sa fac capsule sa le modific si sa le sociez cu fisiere POV-Ray pentru 3D acum a-si vrea sa merg mai departe, sa creez capsule in POV-Ray pentru ca invariabil nu gasesc ce vreau eu si dau ca exemplu o punte redresoare pe care nu o gasesc in POV-Ray, de fapt nu o are.[attachment=0]Punte.jpg[/attachment]Bineinteles ca ma documentez pe net de zor insa la partea 3D merge greu asa ca daca sint meseriasi binevoitori care stiu cum se face asta in POV-Ray ar fi un mare pas inainte.Deci, cum fac capsula pentru puntea aia in POV-Ray?

Link spre comentariu

:ras: Din p?cate va trebui s-o desenezi. Eu m-am l?sat p?guba?, era prea complicat pentru mine.

Da, de desenat e vorba si e foarte complicat si pentru mine insa ma chinui in continuare poate iese ceva, deocamdata sint la capitolul diverse figuri in spatiu ca sa-mi dau seama cum e, sau poate se face cuiva mila si ne zice ca e un program 3D care face figuri geometrice convertibile in POVDe fapt ar fi FreeCad dar nu-i dau de cap.
Link spre comentariu

Incet incet cred ca o sa-i dau de cap, incepe sa semene a punte :da[attachment=0]AlimLM324Pol.jpg[/attachment]Cam atit pe saptamina asta, acum cine stie cind o sa mai am timp de restul... cert e ca se pot face figuri in POV si integra in Eagle insa cu muuuuuulta munca, se lucreaza numai din linii de cod se pare.Nici acum nici un meserias cu idei?

Link spre comentariu

Scrii "jack" în bara de search cînd adaugi componenta ?i alegi de acolo ce ?i se potrive?te ?ie la pini. Dac? nu se potrive?te nimic, va trebui s? cau?i pe net sau s?-?i faci singur libr?ria.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ba da. Selectezi mai multe cu comanda de Group, pe urm? selectezi ce alt? comand? vrei s? faci, de exemplu Move. Dai clic dreapta, alegi Move group ?i le pui unde vrei. Pentru orice opera?ie aleas?, dac? vrei s-o faci pe un grup de componente trebuie întîi grupate, pe urm? clic dreapta ?i dai comanda pentru grup.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări