Adrian_BBS Postat August 17, 2008 Partajează Postat August 17, 2008 salut....stie careva cum se pot mari suprafetele acelea pe care trebuie sa lipesti conponenta, acele cercuri cu contur verde? Link spre comentariu
yo7but Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Salut,Nu mai reusesc sa "umplu" cablajul cu masa. Desenez conturul, il redenumesc "GND" apoi ratsnet si nimic. Nu stiu ce s-a intimplat ca pina acum mergea. Daca incarc un PCB mai vechi pe acela functioneaza. Am Eagle 4.16r2. O fi vreo setare ?Multumesc. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 salut....stie careva cum se pot mari suprafetele acelea pe care trebuie sa lipesti conponenta, acele cercuri cu contur verde?Trebuie s? le modifici direct din libr?rie, la capsule. Varianta mai simpl? e s? tragi un cerc peste ele.Salut,Nu mai reusesc sa "umplu" cablajul cu masa. Desenez conturul, il redenumesc "GND" apoi ratsnet si nimic. Nu stiu ce s-a intimplat ca pina acum mergea. Daca incarc un PCB mai vechi pe acela functioneaza.Vezi la selec?ia de layere, poate îl faci pe alt plan care nu e afi?at. Link spre comentariu
yo7but Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 Este pe layer "Bottom", e bine. Mentionez ca pe PCB mai vechi conturul apare un albastru mai luminos pe cind acuma este la aceeasi nuanta cu traseele.Am rezolvat problema prin reinstalare "Eagle", acum functioneaza normal. Link spre comentariu
Vizitator m0rTu Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 am o intrebare si eu...cum faci sa printezi de mai multe ori acelasi brd pe o pagina ?EDIT:am cautat mult si am gasit pana la urma pe un site:[1] File -> Save as to make a copy of the .sch and .brd files.[2] In the Eagle control panel, right click and delete the copied schematic[3] open the board file[4] Group everything you want to copy.[5] Edit -> Cut -> "GO" (traffic lights) to select everything[6] Edit -> Paste and repeat as necessary incercat si merge Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 imi poate spune si mie cineva pas cu pas cum se poate crea o componenta sau mai bine zis are cineva capsula de la 2sk1058/2sj162 Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Au capsula TO-3P Link spre comentariu
89-CEC Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 vreau sa stiu si eu daca se gaseste manual de utilizare si in limba romana si daca da cum reusesc sa intru in posesia lui.am versiunea 4.0 licentziata,mai veche dar ptr ce folosesc cred ca este destul de "actuala".cu respect catalin Link spre comentariu
vio2007 Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 uite ceva aici http://www.niqro.3x.ro/cablaj0/cablaj0.htm Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Catalin ! iar nu e bine post-ul.viewforum.php?f=23oricum eagle-ul e simplu. eu am invatat cam ce este esential in 2 ore, din pacate e prost rau realizat la cautarea pieselor/ Link spre comentariu
89-CEC Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Catalin ! iar nu e bine post-ul.viewforum.php?f=23oricum eagle-ul e simplu. eu am invatat cam ce este esential in 2 ore, din pacate e prost rau realizat la cautarea pieselor/scuze.acest post e strict doar ptr mecanica?! Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 lasa ca oricum Dudikoff nu avea ce face. il poti intreba pe el ! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Ati folosit in Eagle conectori ca cei de mai sus ? Daca da, ce librarie ati folosit? Link spre comentariu
adynis Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Eu foloseam in mod generic pentru asa ceva:Library: con-ampDevice: MTA01-100Si apoi aranjam eu "pinii" la ce distante era nevoie astfel incat sa incapa orice tip de conector. Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Ati folosit in Eagle conectori ca cei de mai sus ? Daca da, ce librarie ati folosit? Nu stiu ce sa intimplat cu imaginea ta pentru ca nu o mai vad dar parca asta voiai: ak500/2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum