Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Salut,Nu mai reusesc sa "umplu" cablajul cu masa. Desenez conturul, il redenumesc "GND" apoi ratsnet si nimic. Nu stiu ce s-a intimplat ca pina acum mergea. Daca incarc un PCB mai vechi pe acela functioneaza. Am Eagle 4.16r2. O fi vreo setare ?Multumesc.

Link spre comentariu

salut....stie careva cum se pot mari suprafetele acelea pe care trebuie sa lipesti conponenta, acele cercuri cu contur verde?

Trebuie s? le modifici direct din libr?rie, la capsule. Varianta mai simpl? e s? tragi un cerc peste ele.

Salut,Nu mai reusesc sa "umplu" cablajul cu masa. Desenez conturul, il redenumesc "GND" apoi ratsnet si nimic. Nu stiu ce s-a intimplat ca pina acum mergea. Daca incarc un PCB mai vechi pe acela functioneaza.

Vezi la selec?ia de layere, poate îl faci pe alt plan care nu e afi?at.
Link spre comentariu

Este pe layer "Bottom", e bine. Mentionez ca pe PCB mai vechi conturul apare un albastru mai luminos pe cind acuma este la aceeasi nuanta cu traseele.Am rezolvat problema prin reinstalare "Eagle", acum functioneaza normal.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator m0rTu

am o intrebare si eu...cum faci sa printezi de mai multe ori acelasi brd pe o pagina ?EDIT:am cautat mult si am gasit pana la urma pe un site:[1] File -> Save as to make a copy of the .sch and .brd files.[2] In the Eagle control panel, right click and delete the copied schematic[3] open the board file[4] Group everything you want to copy.[5] Edit -> Cut -> "GO" (traffic lights) to select everything[6] Edit -> Paste and repeat as necessary incercat si merge :101

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

vreau sa stiu si eu daca se gaseste manual de utilizare si in limba romana si daca da cum reusesc sa intru in posesia lui.am versiunea 4.0 licentziata,mai veche dar ptr ce folosesc cred ca este destul de "actuala".cu respect catalin

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări