Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

:smt022 :smt022 :smt022 ... ceva tips..... ca e o jungla... mai ales ca vreau traseu doar pe o fata

Nu fi suparat! :yawinkle: Pentru cablaje simpla fata, atunci cand se foloseste Autoroute, in Tab-ul General la Top selectezi N/A iar la Bottom steluta.Modificarea grosimii traseelor se face din meniul Edit -> Design rules...
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Din Eagle, cum export un pcb in pdf sau imagine? Doar imaginea pcb-ului.Am gasit :DDe pe butonul Display, selectez sa-mi afiseze doar traseele si pad-urile si apoi ii dau print pe imprimanta "virtuala" PDF.

Link spre comentariu

salutare....imi puteti explica si mie unde gasesc in eagle TDA2030 si AN6884?...ca eu n-am gasit nimic....multam

TDA 2030 e la "linear". Celalalt nu e.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am Eagle 4.16 si vreau sa pun GND, VCC pe layerul TOP (cu copper pour legat la GND) si restul semnalelor pe BOTTOM, folosind AUTO ROUTE - in nici un caz manual. Acum placa e rutata automat 100%, dar traseele GND, VCC sunt si pe TOP si pe BOTTOM. Am mai folosit ORCAD si avea o optiune "net by layers" in care specificam pe ce layer sa fie rutat un semnal - intreb daca exista asa ceva si in Eagle. Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

salutare.....am vazut la unele cablaje facute in eagle ca pe langa traseele necesare este pus traseul de masa pe restul cablajului.......cum pot face acest lucru.....sau trebuie sa ma apuc de desenat cu markerul :weedman: ....va multumesc....un ex mai jos cu ce vreau si eu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări