ironickSQUAD Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Am modificat schema sa aibe toti pinii conectati (le-am pus cate un pad) si nu imi mai apare nici o eroare (erc:0, warnings:0) dar tot nu vrea. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Am gasit ... mi-a scapat initial. Era de la routing grid ... trebuia 8 in loc de 20 Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 salutare....imi puteti explica si mie unde gasesc in eagle TDA2030 si AN6884?...ca eu n-am gasit nimic....multam Link spre comentariu
ranga Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Nu exista. Iti trebuie o librarie care sa le contina (fisier ".lib"). O poti cauta pe internet sau o poti crea tu insuti. Inceraca pe site-ul producatorilor. Bafta! Link spre comentariu
Swat Cat Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 help!!! am si eu o schema si nu pot sa fac auto route la placa.... nu exista o optiune sa se aranjeze piesele automa pe placa??? Link spre comentariu
vali29 Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 help!!! am si eu o schema si nu pot sa fac auto route la placa.... nu exista o optiune sa se aranjeze piesele automa pe placa???Nop! Numai manual in Eagle! :yawinkle: Link spre comentariu
Swat Cat Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 :smt022 :smt022 :smt022 ... ceva tips..... ca e o jungla... mai ales ca vreau traseu doar pe o fata Link spre comentariu
vali29 Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 :smt022 :smt022 :smt022 ... ceva tips..... ca e o jungla... mai ales ca vreau traseu doar pe o fataNu fi suparat! :yawinkle: Pentru cablaje simpla fata, atunci cand se foloseste Autoroute, in Tab-ul General la Top selectezi N/A iar la Bottom steluta.Modificarea grosimii traseelor se face din meniul Edit -> Design rules... Link spre comentariu
mosfet Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Din Eagle, cum export un pcb in pdf sau imagine? Doar imaginea pcb-ului.Am gasit :DDe pe butonul Display, selectez sa-mi afiseze doar traseele si pad-urile si apoi ii dau print pe imprimanta "virtuala" PDF. Link spre comentariu
danb1974 Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Cum fac sa pot lega (pe schema si pe cablaj) circuite la care pinii nu pica exact pe grid? Ex. lm3886. Nu pot sa fac cumva snap la pin si nu la grid? Link spre comentariu
Kreator Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 salutare....imi puteti explica si mie unde gasesc in eagle TDA2030 si AN6884?...ca eu n-am gasit nimic....multamTDA 2030 e la "linear". Celalalt nu e. Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Pentru fanii programului... a aparut o versiune noua, eagle 5.0 Link spre comentariu
Eugenn Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Am Eagle 4.16 si vreau sa pun GND, VCC pe layerul TOP (cu copper pour legat la GND) si restul semnalelor pe BOTTOM, folosind AUTO ROUTE - in nici un caz manual. Acum placa e rutata automat 100%, dar traseele GND, VCC sunt si pe TOP si pe BOTTOM. Am mai folosit ORCAD si avea o optiune "net by layers" in care specificam pe ce layer sa fie rutat un semnal - intreb daca exista asa ceva si in Eagle. Multumesc Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat August 9, 2008 Partajează Postat August 9, 2008 salutare.....am vazut la unele cablaje facute in eagle ca pe langa traseele necesare este pus traseul de masa pe restul cablajului.......cum pot face acest lucru.....sau trebuie sa ma apuc de desenat cu markerul :weedman: ....va multumesc....un ex mai jos cu ce vreau si eu Link spre comentariu
ratza Postat August 10, 2008 Partajează Postat August 10, 2008 Desenezi un poligon pe unde vrei planul de mas? ?i-l redenume?ti în "GND". Ape?i pe butonul de "rat's nest" ?i o s? apar?. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum