Barbu Andrei Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Pana sa postezi, deja refacusem componentele. Problema inca exista. Deja renuntasem la ora aia sa mai incerc ceva si eram hotarat sa dezmembrez un amplificator auto. Acum le-am modificat si imi apar toate conexiunile. Nu imi apareau din cauza ca aveam pinii rotiti (eu ii pusesem cu cercul ala pe marginea carcasei). Link spre comentariu
ratza Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Stai liniştit, şi eu am învăţat tot hard-way. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Acum ca am reusit sa realizez aceste componente, pot realiza si altele. Imi trebuia neaparat o sursa ridicatoare de tensiune de la 12V la 17-24V / ~ 150W pentru alimentarea unor motoare de bormasina. As fi putut realiza montajul si in aer, dar parca nu arata ceva "profesional" pentru ceea ce vreau sa fac. Link spre comentariu
spark Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 AJUTOOOOOOR mi-a aparut pe schema de la eagle directia pinilor (io , pas0, pas1,pwr,) cum pot sa ii pun in hide global ,nu mi s-a intimplat niciodata asa ceva Link spre comentariu
ghita57 Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 (editat) ar fi fost bun un print screen,dar ma rog... Daca n-ati rezolvat pina acum si va apare ca in img1, urmariti celelalte doua imagini Editat Aprilie 7, 2016 de ghita57 Link spre comentariu
spark Postat Aprilie 7, 2016 Partajează Postat Aprilie 7, 2016 OK___multam don"Ghita57__ma gindeam ca daca debifez ""Pins"" ii pun in regim hide___o zi buna Link spre comentariu
GeX Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Autodesk a cumparat CadSoft. Link spre comentariu
nickrvl Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Sant multe topicuri legate de Eagle, poate reusim sa grupam aici "problemele". De regula lucrez in Proteus insa acum vreau sa lucrez si in Eagle unde ma lovesc de o problema, cum fac un pad/pin ca in poza? Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 De la unealta VIA aflata in partea stanga a ecranului.Sa ma corecteze cineva daca gresesc Link spre comentariu
ratza Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Salut. Padurile respective pot fi găsite în librăria wirepad, dar sînt octogonale ca formă. O alternativă e folosirea de VIA cu diametrul setat convenabil, însă e o metodă pe care nu o recomand. Soluţia optimă în cazul unei componente diferite e definirea acesteia într-o bibliotecă existentă sau nouă. Link spre comentariu
nickrvl Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) O vreau ca si componenta noua, am incercat cite ceva insa nu-mi iese, clar undeva gresesc.... Editat August 17, 2016 de nickrvl Link spre comentariu
ratza Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Trebuie să faci un simbol, o amprentă, iar cu cele două creezi un device. Link spre comentariu
alcon Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Eagle este destul de indragit de useri romani sau de aiurea, este bogat in optiuni dar si sarac in acelasi timp.Un program mai auster chiar spartan, as putea spune, este Sprint Layout.Nu mi-au placut niciodata vias/pad-urile din Eagle atat ca dimensiuni sau forma, mai ales ca, de fapt nici nu stiu cum pot sa le modific.In Sprint Layout, cum dai click pe vreun pad sau track, ti se arata posibilitatea sa le modifici dupa bunul plac cu doar cateva click-uri.X-urile alea oribile de pe componente care iti ingreuneaza citirea valorilor fac din Eagle un program greoi, dar daca nu ai loc de munca si nici nu te preseaza timpul, merge. Link spre comentariu
ratza Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Se pot modifica foarte uşor şi-n EAGLE: [*]clic dreapta pe componentă; [*]edit package; [*]modificaţi după bunul plac amprenta în bibliotecă; [*]salvaţi; [*]reveniţi în fişierul .brd, Library -> Update... şi selectaţi biblioteca modificată. Link spre comentariu
Kreator Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Eagle este destul de indragit de useri romani sau de aiurea, este bogat in optiuni dar si sarac in acelasi timp.Un program mai auster chiar spartan, as putea spune, este Sprint Layout.Nu mi-au placut niciodata vias/pad-urile din Eagle atat ca dimensiuni sau forma, mai ales ca, de fapt nici nu stiu cum pot sa le modific.In Sprint Layout, cum dai click pe vreun pad sau track, ti se arata posibilitatea sa le modifici dupa bunul plac cu doar cateva click-uri.X-urile alea oribile de pe componente care iti ingreuneaza citirea valorilor fac din Eagle un program greoi, dar daca nu ai loc de munca si nici nu te preseaza timpul, merge. Pt vias-uri Modify, si se seteaza diametrul, shape-ul si drill-ul. Apoi click pe vias. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum