Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eagle - versiuni diferite

Vizitator tico

Postări Recomandate

Pana sa postezi, deja refacusem componentele. Problema inca exista. Deja renuntasem la ora aia sa mai incerc ceva si eram hotarat sa dezmembrez un amplificator auto. Acum le-am modificat si imi apar toate conexiunile. Nu imi apareau din cauza ca aveam pinii rotiti (eu ii pusesem cu cercul ala pe marginea carcasei). 

Link spre comentariu

Acum ca am reusit sa realizez aceste componente, pot realiza si altele. Imi trebuia neaparat o sursa ridicatoare de tensiune de la 12V la 17-24V / ~ 150W  pentru alimentarea unor motoare de bormasina. As fi putut realiza montajul si in aer, dar parca nu arata ceva "profesional" pentru ceea ce vreau sa fac. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

ar fi fost bun un print screen,dar ma rog...

Daca n-ati rezolvat pina acum si va apare ca in img1, urmariti celelalte doua imagini

post-182919-0-88344900-1460019386_thumb.jpg   post-182919-0-94999700-1460019407_thumb.jpg   post-182919-0-73800100-1460019424_thumb.jpg

Editat de ghita57
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Sant multe topicuri legate de Eagle, poate reusim sa grupam aici "problemele".

De regula lucrez in Proteus insa acum vreau sa lucrez si in Eagle unde ma lovesc de o problema, cum fac un pad/pin ca in poza?

post-175768-0-02276000-1471435373_thumb.jpg

Link spre comentariu

Salut. Padurile respective pot fi găsite în librăria wirepad, dar sînt octogonale ca formă. O alternativă e folosirea de VIA cu diametrul setat convenabil, însă e o metodă pe care nu o recomand. Soluţia optimă în cazul unei componente diferite e definirea acesteia într-o bibliotecă existentă sau nouă.

Link spre comentariu

Eagle este destul de indragit de useri romani sau de aiurea, este bogat in optiuni dar si sarac in acelasi timp.Un program mai auster chiar spartan, as putea spune, este Sprint Layout.Nu mi-au placut niciodata vias/pad-urile din Eagle atat ca dimensiuni sau forma, mai ales ca, de fapt nici nu stiu cum pot sa le modific.In Sprint Layout, cum dai click pe vreun pad sau track, ti se arata posibilitatea sa le modifici dupa bunul plac cu doar cateva click-uri.X-urile alea oribile de pe componente care iti ingreuneaza citirea valorilor fac din Eagle un program greoi, dar daca nu ai loc de munca si nici nu te preseaza timpul, merge.

Link spre comentariu

Se pot modifica foarte uşor şi-n EAGLE:

• [*]clic dreapta pe componentă; [*]edit package; [*]modificaţi după bunul plac amprenta în bibliotecă; [*]salvaţi; [*]reveniţi în fişierul .brd, Library -> Update... şi selectaţi biblioteca modificată.

Link spre comentariu

Eagle este destul de indragit de useri romani sau de aiurea, este bogat in optiuni dar si sarac in acelasi timp.Un program mai auster chiar spartan, as putea spune, este Sprint Layout.Nu mi-au placut niciodata vias/pad-urile din Eagle atat ca dimensiuni sau forma, mai ales ca, de fapt nici nu stiu cum pot sa le modific.In Sprint Layout, cum dai click pe vreun pad sau track, ti se arata posibilitatea sa le modifici dupa bunul plac cu doar cateva click-uri.X-urile alea oribile de pe componente care iti ingreuneaza citirea valorilor fac din Eagle un program greoi, dar daca nu ai loc de munca si nici nu te preseaza timpul, merge.

Pt vias-uri

Modify, si se seteaza diametrul, shape-ul si drill-ul. Apoi click pe vias.  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări