ranga Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 e bunam reusit sa-l invat... era greoi la inceput. YM ranga_kshu ptr eventuale intrebari ca pot sa raspund repede. :partyman: Bafta! Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 29, 2008 Partajează Postat Ianuarie 29, 2008 am instalat eagle pe al doilea pc.concluzia: din nush ce motive, .sch-ul ?i .brd-ul sunt defecte!!!le-am ref?cut pe PC-ul cel?lalt, a mers stas!!!între timp, am pus kicad... greoi r?u!!! dac? n-ar fi fost free, cred c? l-a?i fi trimis la plimbare!!! :Deagle m?car ?tiu mai bine cum se folose?te...btw, dac? nu mai apar vre-o 2-3 zile pe forum, înseamn? c? fac backup ?i reinstalez de la 0!!! adic? dup? o reparti?ionare ?i un format temeinic!!c? de-aia îmi merg cam na?pa mai multe programe, nu numai eagle!! :| Link spre comentariu
ranga Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Da... sa stii ca am avut si eu aceeasi problema. Ma obisnuisem cu eagle. Dar acum nu cred ca mai pot sa revin la eagle. M-am obisnuit prea mult cu el si mi se pare extraordinar. o sa fac un topic dedicat pentru kicad. iti recomand sa-l lecturezi. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Are cineva idee de ce la un ft232rl, eagle nu vrea sa imi faca traseele? Unde gresesc?Am facut un print screeen doar cu un traseu de masa. Link spre comentariu
ranga Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 probabil in schema! verifica sa ai traseele in schema. Fai si un erc! apoi... mai vedem Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Am bagat mai multe piese in schema. WARNING: Sheet 1/1: unconnected Pin: PAD3 PERROR: Sheet 1/1: unconnected INPUT Pin: IC1 OSCOERROR: Sheet 1/1: unconnected INPUT Pin: IC1 OSCIERROR: Sheet 1/1: unconnected INPUT Pin: IC1 DCD#ERROR: Sheet 1/1: unconnected INPUT Pin: IC1 RI#ERROR: Sheet 1/1: unconnected INPUT Pin: IC1 CBUS2ERROR: Sheet 1/1: unconnected INPUT Pin: IC1 CBUS3ERROR: Sheet 1/1: unconnected INPUT Pin: IC1 CBUS4ERROR: Only INPUT Pins on net N$17ERROR: Only INPUT Pins on net N$18WARNING: Sheet 1/1, Net N$18: wire overlaps pin at (4.75 1.8)Board and schematic are consistent 9 errors 2 warnings Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Ma ajuta cineva sa imi dau seama unde gresesc? Link spre comentariu
ranga Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 pai.... net-ul iti apare corect(traseesle galbene)? Daca da umbla pe la setari... grosime traseu, clearance etc. ca s-ar putea sa nu incapa cele default. Adica sa fie prea groase pentru distanta dintre pini. Nu mai am eagle instalat si nu stiu exact de unde dar sper ca o sa gasesti... Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Le-am modificat. Am pus ca ordin de marime pe cele mai mici posibile. Nici asa nu vrea. Face restul traseelor, dar cele catre 232 raman galbene. Link spre comentariu
ranga Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 mdea... traseaza-le singur! Si eu la fel pateam dar am luat-o ca si cum... n-ar fi in stare s-o faca. Nu prea mi-am batut capul. Mai mult nu te pot ajuta eu. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Multumesc pentru timpul acordat. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Nu este cumva din cauza traseelor fata/verso? Cum pot sa le schimb? Link spre comentariu
ranga Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 pai... vezi ca atunci cand desenezi cu mana ai pe undeva (stanga sus sau sus stanga) o iconita care arata ca niste foi puse una peste alta si sunt colorate diferit (leyer). De acolo se schimba stratul. Cand dai auto in dialogul ala care se deschide poti seta ambele leyer-e (top/bottom sau copper/component, sau cum s-or mai numi).... Poti seta directia preferata de trasee pe una dintre fete chiar!!! De pe o parte pe alta se trece cu 'via', dar nu imi mai amintesc cum se plaseaza sau cum se defineste. Ar trebui sa scrie prin help. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Gasit, modificat, nimic nu s-a schimbat. O sa il fac manual. Mersi inca o data de ajutor. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 erorile alea spun c? e schema incomplet?...oricum, dac? .sch-ul e incomplet, ?i boardul o s? ias? gre?it... chiar dac? nu te trage de mânec?!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum